tiistai 10. helmikuuta 2009

Pipoja lumiseen maisemaan

Muuttaessa isommasta pienempään muodostuu ongelmaksi tavaran määrä. Meilläkin oli monta hyvää huonekalua, jotka eivät parhaalla tahdollakaan mahdu uuteen kotiin. Niinpä vietin osan viikonlopusta soitellen sukulaisille ja tarjoten sopivia =) Onneksi toisilla on vielä tilaa..... Mies heitti tänään keikan naapurikylään vieden perintöpuusohvaa ja sirkkeliä. Samalla meni pussillinen tilattuja neuleita, joista tässä osa.

Vauvan myssyjä 5 kpl, koot vähän vaihtelee
Lankana sukkalankojen jämiä, yht. 15o g
Puikot 2,5 mm pyöröt

Kälyn tuttuja on saamassa perheenlisäystä, ja pieniä rotinalahjoja kaivattiin. Tässäpä niitä. Noita hattuja on mukava neuloa, kun valmista tulee nopeasti ja niihin voi upottaa kerän loppuja. Muutoin vietin eilen seuraavien "käsitöiden" parissa. Nyt on osoitteenmuutokset kirjoitettu valmiiksi, mutta ennen en laita kortteja postiin, ennen kuin nimiä on papereissa!
Kuva vähän valehtelee. Kortteja on paljon enemmän kuin tuosta luulisi. Olisiko 30 ja vähän enemmän tullut kirjoiteltua. Sekä kirjoittelin pitkän listan niistä paikoista joihin muutoksen voi tehdä netissä tai sähköpostilla.

Sunnuntaina kävimme päiväkävelyllä Punkaharjun (Talvi/)Kesämaassa, jossa vietettiin lumenveiston SM-kilpailuja. Keli oli mukava ja veistokset hienoja. Suomen mestaruuden voitti Kouvolasta tullut joukkue, viestoksen nimi oli Houkutus.

Hieno ja täynnä yksityiskohtia oli tämäkin, mutta minun ehdoton suosikkini oli tämä alla oleva veistos, jonka nimi oli Lumisuudelma.
Tämähän sopii ystävänpäivään kuin nenä päähän!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Minä käytin remontin aikaan paljon huuto.nettiä, kun piti päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Ja ne menivät vielä kaupaksi.

Tosi ihania veistoksia!

Nna kirjoitti...

Ihania pieniä myssyjä. :)