torstai 26. maaliskuuta 2009

Karkkivärejä ja iloa =)

Tammikuussa ostin tuolta suuresta maailmasta tarjouslankaa. Silloin kaupassa se näytti kovin hauskalta, mutta kotona en enää keksinyt mitä siitä oikein tekisin. Kunnes kuulin Lapsukaiselta ja Vävyltä kivan uutisen ja tiesin heti miksi langat haluavat isona =)Niistä tuli vaunupeitto. Juu, minusta on tulossa Mummo ja Miehestä Pappa. Ihanaa! Ja kun kuulema Mummi on jo kovin kehunut asiaa maailmalla, niin pitäähän nyt minunkin ;) (Arvonimet jaoimme jo jonkin aikaa sitten; minä olen mummo, Vävyn äiti mummi, nämä papat saavat vielä keskustella omat arvonsa selville). Väriä ainakin löytyy ja lämpöä. Onhan tähän peittoon neulottu jokaiseen silmukkaan rakkautta, hellyyttä ja huolenpitoa. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saan jakaa noita sitten pienokaisellekin, syksyllä.
Vauvanpeitto, koko 105 x 61 cm (ainaoikein)
Lanka Novita Sorbet, väri 214, 400 g
Puikot 5 mm addin pyöröt
Peitto on varmaankin aika reilu, mutta sitähän voi laittaa tarpeen mukaan kaksin kerroin. Tai käyttää sitten lattialla. Eikä tämä varmasti jää ainoaksi vauvaneuleeksi. Tästä lähtien niitä varmaan syntyy kiihtyvällä tahdilla. Onneksi vauva syntyy syksyllä, olisihan se lapsiparalle kärsimys, kun kesähelteillä joutuisi mummon neulomia nuttuja pitämään =)
Sitä ennen neulon kuitenkin kummipojalle neuletakkia. Väritoive oli sellainen, että minulla ei ollut valmiiksi lankaa - ei kyllä ihan helpolla uskoisi. Onneksi jouduin/sain tilata lankaa lisää, sillä paikallisista liikkeistä en löytänyt sopivaa ;) Ja samoilla postimaksuilla oli ihan pakko (!) tilata muitakin keriä. Oli. (Kyllä, olen tunnustanut jo tämän Miehelle.) Ja Vävy hei, nyt on täällä odottelemassa uusi pipo, korkeampi!

8 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Onnea Mummolle!

MarjutJ kirjoitti...

Voi, oikein paljon onnea mummolle, papalle ja tulevan vauvan vanhemmille.

Lettu kirjoitti...

Oi, ihania uutisia :)
Onnittelut kaikille asianosaisille !

Mari kirjoitti...

Voi miten ihana peitto! :) Kyllä siinä kelpaa ensimmäisen lapsenlapsen köllötellä. :) Onnea vaan tulevalle mummolle ja papalle, kaikkea hyvää odotukseen myös vauvan vanhemmille! :)

Nna kirjoitti...

Onnea tuleville isovanhemmille! :) Sitten kelpaa ´pikkuisen köllötellä kun on peittokin valmiina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa peitossa on varmasti paljon tutkailtavaa ja ihmeteltävää! Onnea =D!
Vauhdilla tulee valmista kun on paksu lanka, paksut puikot ja innostus.

Omppumato kirjoitti...

Onnea mummolle!
Ihana peitto vauvalle. Rakkaudella tehty ja kauniin värinen.

Hepsi kirjoitti...

Onneksi olkoon!