tiistai 17. maaliskuuta 2009

Pipo hukassa

Heh. Ollaan täällä vielä hengissä. Vaikka rankka viikko flunssan kanssa muuttaessa onkin takana. Ja huushollikin alkaa näyttää siedettävältä. Enää on vain jokunen purkamaton laatikko ja nekin ovat kaapeissa piilossa.

Käsitöitä on valmistunut tasan tarkkaan se Vävyn pipo. Mutta se matkasi jo Helsinkiin, enkä muistanut ottaa kuvan kuvaa. Mittasin kuitenkin lankakerän vajavuuden ja se osoitti, että pipoon kului lankaa 54 g. Novitan keräthän ovat aina grammalleen, ovathan ;)? Pipo oli niin perus kun olla voi, 2o2n olevinaan tarpeeksi korkealle, mutta lyhyeksihän se jäi. Lupasin tehdä hyvityksenä uuden pipon pääsiäiseksi.

Nyt alkaa olla jo aikaa muuhunkin kuin laatikoiden purkamiseen, joten ehkä tässä vielä jotain valmistuukin. Ainakin kaksi huivintekelettä pyörii sohvan nurkassa =) Ja viikonloppuna, kun jään taas itsekseni, niin käsitöitäkin voi syntyä apinan raivolla. Ihan pelottaa. Ensimmäinen viikonloppu uudessa kodissa yksin - ja ne 20 päivää sen jälkeen.....

Niin ja vielä yksi juttu. Kirsi oli antanut minulle tunnustusta, kiitos siitä! Olen kuitenkin taas laiska ja tylsä, enkä jakele sitä eteenpäin.

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Hienoa, että tavarat alkavat olla paikallaan. Siitä se lähtee:)