torstai 12. maaliskuuta 2009

Vapaaehtoisia talkootöihin??

Mitä, eikö kukaan ilmottaudu??? Höh. Täällä olisi vielä ihan pari laatikkoa purkamatta ja pari huonetta koskematta...... Ei vainenkaan tämäkin kuva on toissa päivältä, tänään tuo huone on melkein järjestyksessä, verhot ikkunassa ja matto lattialla =)
Ei olisi viime perjantaina uskonut, minkä revohkan edestään löytää. Nyt vasta on tehty "raakatyö", vielä pitää hienosäätää.... Kaappeihin on nimittäin työnnetty piiloon ihan mitä vaan - ja joka kaapista löytyy ihan mitä vaan ;) Lapsukainen ja Vävy, teillekin on "työlistat" tehty viikonloppua varten. Minä järjestän Lapsukaisen kanssa keittiön kaapit (sillä tavalla loogiseen järjestykseen, ei niin kuin nyt, samasta kaapista voi löytyä astioita ja jauhoja...) ja Vävy saa Miehen kanssa käydä viimeiset rippeet entisestä kodista. Onneksi se alkaa olla jo tyhjä.

Ja ne käsityöjutut. Vaikka viime viikolla tuumin, että tilaan lisää lankaa kun tiedän uuden toimitusosoitteen, niin en taida tilatakaan.... jostain syystä meidän sängynalunen, pari kaappia ja pari muuta pientä juttua on ihan täynnä lankaa. (Kiva seurata meidän talkooporukkaa, joka ihmetteli laatikoiden sisältöä; joka toinen taisi heidän mielestään olla lankaa ;) ). Ja olen minä sitä paiskonut ihan surutta myös jätesäkkeihin, jotka menivät tänään jäteasemalle. Kaikki pienet kerän loput saivat kyytiä. Olisin tietysti voinut kerätä ne kassiin ja viedä vaikka läheiseen tarhaan, mutta nyt ei jaksanut. Oli ihan tarpeeksi, kun keräsimme autolastillisen muuta kierrätettävää ja veimme sen paikalliselle kierrätyskeskukselle. Luulen, että tuota kierrätettävää lankaa löytyy myös kuukauden kuluttua, kun aikaa ja intoa on enemmän.

Tässä iltaisin (sen jälkeen kun sohva tuli paikalleen) olen iltauutisten aikaan vääntänyt Vävylle pipoa. Entiset kuulema ovat muuttaneet johonkin ihmeelliseen, tuntemattomaan paikkaan tai ovat niin kovasti käytettyjä, ettei enää pipoksi tunnistaisi =) Tokihan anoppi Vävyn pääparan pelastaa!

Loma se alkaa olla lopuillaan, mutta kuten tänään Miehelle totesin, niin nyt alkaa jo hymyilyttää.... ei tähän nääntynytkään, vaikka välillä niin tuntuikin.

5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja voimia kaiken kuntoon saamiseen.

Ystäväni kertoi, että se solki on joku erikoistuote ja tosiaan Savonlinnan nimikkosolki. En tiedä, saako sitä enää mistään. Kalevala-korun sivuilta en sitä löytänyt. Kerron sinulle, jos saan siitä lisätietoa. Olen itse saanut korun toissa syksynä.

Sini kirjoitti...

Mä tulisin mut arvaa mitä! Me muutetaan kans :). Tai MÄ muutan, Maukka on siellä Ranskassa ja tulee sitten yllärinä uuteen kotiin. Khih. Että tsemppiä sulle, tsemppiä mulle ;).

MarjutJ kirjoitti...

Voisin tulla järjestelemään niitä lankalaatikoita vaikka useampaan eri järjestykseen;)

Mari kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :) On se vain rankka juttu tuo muuttaminen, mekin ollaan aika monta kertaa se tehty, ja viimeksi sitten kahden lapsen kanssa... Mutta sitten on ihanaa, kun kaikki paikat on järjestyksessä! :) Paitsi, jos omistaa insinööri-isoveljen, jolla oli muuttaessa joku erittäin pitkälle laadittu suunnitelma, minkä ansiosta heillä oli kaikki tavarat OIKEILLA paikoillaan 24 h muuttamisesta! Ja tämä isoveli jaksaa jokaisen meidän muuttomme yhteydessä kysyä sen vuorokauden kuluttua, että mitä, eikö teillä vieläkään ole tavarat paikoillaan... Kiva siis huomata, että "normaaleilla" ihmisillä siihen tosiaan menee vähän enemmän kuin se 24 h. :D

Tsemppiä kaikkeen, pahin on onneksi jo takana, kun tavarat on siirretty uuteen osoitteeseen! :)

Lapsukainen kirjoitti...

Toivottavasti keittiön kaapit on loogisessa järjestyksessä, kenties opitte sen logiigan ajallaan ;).

Hyvältähän siellä alkoi jo näyttää, ei ole aihetta epätoivoon =). Ja me tullaan taas kuukauden päästä, jos joku paikka kaipaa kohentamista, niin tehdään sitten taas porukalla...