keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Odotan ja odotan....

Kyllä on aika pitkä..... etenkin kun odottaa jotain....... kuten me avainta uuteen kotiin..... Tosin kauppakirjassa on sovittu päiväksi 13.3., mutta kun tiedämme, että edellinen asukas aloitti tyhjentämisen eilen ja lupasi, että kyllä se vapautuu paljon aikaisemmin. Ja kun olemme suunnitelleet muuttoa ensi viikonlopuksi. Mitäs tässä muuta kuin odottelee.....

Pakkaamistakin olisi enemmän kuin nyt tehdään, mutta mihinkä laitat tätä kamaa?? Pitäisi saada laatikoita eteenpäin, jotta voisi pakata lisää laatikoita..... Yhtään en kadehdi niitä ihmisiä, jotka muuttavat ihan eri paikkakunnalle ja muutto on saatava kerralla selväksi. Huoh. Hermo meinaa mennä tässäkin. Joten sukulaisille tiedoksi, tässä vielä ei tiedetä, nukutaanko lauantain ja sunnuntain välinen yö entisessä vai uudessa kodissa. Jossain nukutaan kumminkin =) Eikä taivasalla =) Jostain syystä käsityötkään eivät etene..... kylläpä tämä nyt mättää.... mutta viikon päästä on jo kaikki selvempää!

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Tulin kommentoimaan tuota eläkeasiaa: minua ei yhtään kiinnosta jäädä eläkkeelle! Olen joskus sanonutkin pojalle (joka olis jäämässä tähän taloon ainakin nyt), että muori on hänksättämässä loppuun saakka, niin kuin ennenvanhaan! :-)

Mutta tottakai se on jokaisen henk.koht. asia ja eihän nykyisinkään olla edes siihen 63 vuoteen töissä, joten paljonko tuossa tulis muutosta, vaikka paperilla lukisi mitä. Ainut mikä minua häiritseekin on tuo maanviljelijöihin vetoaminen (jälleen kerran, huoh!). Lomaa seuraavan kerran... joskus...

MarjutJ kirjoitti...

Tsemppiä odottamiseen! Muuttaminen ei ole helppoa, ei. Meidän viimeisestä muutosta on 12v, mutta muistan sen vieläkin.

Sini kirjoitti...

Tsemppiä, tsemppiä :). Koita jaksaa odottaa..ja pakata. Mekin käytiin kattoos tossa yhtä kämppää mutta alko ahistaa pelkkä ajatus siitä että koti on täynnä muuttolaatikoita ja aaaaargh. Tosin niin, nyt kun muuttais saman kaupungin sisällä niin se tosiaan vois olla vähän simppelimpää..hmm..

Lapsukainen kirjoitti...

Onpahan tullut muutaman kerran kokeiltua tuo paikkakunnalta toiselle muutto. Ei se niin kivaa ollut, mutta muistaakseni siitäkin selvittiin... Olittehan tekin kummallakin kerralla mukana, joten ei se niin kauheaa ollut =).

jantta kirjoitti...

Muuttaminen on toooodella rasittavaa. Me muutettiin kesällä 2004 400km matka. Eipä kaipaa sitä ruljanssia. Kaikki tavarat piti saada kerralla menemään. Oli muuttoauto tiukilla.

Ukkoseis kirjoitti...

Huomenna alkaa ruljanssi, jos ette muuten jaksa kannustaa niin rukoilkaa vaikka lisää voimia romukasojen siirrolle! Kokeillaan antaa jotain tietoa muutosta, jos vaan jaksetaan ja keretään.