tiistai 14. huhtikuuta 2009

Arki on alkanut

Olipa hulina pyhä =) Mutta ihan mukavaa, kun kerrankin on menoa ja meininkiä, meilläkin. Nyt on taas hiljaista; Lapsukainen, Vävy ja Katti ovat jo kotona (nyyh, on ikävä teitä! kattiakin) ja muutkin vieraat ovat valuneet omiin arkihommiinsa.

Perjantai ja lauantai lietsuttiin ympäri kyliä. Syötiin ja juotiin hyvin sekä tavattiin paljon tuttuja. Perjantaina oli myös meillä vieraita, niitäkin yritettiin syöttää ja juottaa hyvin, mutta vähän taisi jäädä "sanomisen varaa", sillä ensi viikonloppuna pidetään tupareita. Jolloin syödään ja juodaan vielä paremmin =) Meidän puolen suku saa omat tuparinsa sitten myöhemmin, sitten kun porukka on taas kasassa! Sunnuntai ja maanantai olikin sen puoleen rauhallisempaa, että vietimme enemmän aikaa kotona, mutta voi ihmettä; meillä kävi pitkästä aikaa vieraita ;) Johtuikohan tämä meidän uudesta kodista / pääsiäisestä / vai sukulaisrakkaudesta??? Joka tapauksessa, kaikki olivat tervetulleita. Siinä sivussa valmistui yksi kaulahuivi, mutta sitä ei ole ehtinyt päättelmään eikä silittämään/pingoittamaan, joten valmistuneista myöhemmin.

Tänä aamuna sitten oikein potutti kunnolla lähteä töihin, kun Lapsukainen ja Vävykin olivat lähtemässä kotiin ja ihana viikonloppu oli ohi. Ei auttanut itku markkinoilla, oli se tili lähdettävä ansaitsemaan.... Huomenna onkin taas erilainen päivä, kun lähdemme Miehen kanssa Mikkeliin hakemaan meille "oikeutta" kun ei sitä tästä kylästä saa ;) Ei, ihan vakavissaan, tämän kylän asianajajat ovat esteellisiä meidän juttuun (pieleen mennyt asuntokauppa ja saamatta jääneet sopimussakot), joten lähikaupungista etsitään esteetön "tappelija". Toivottavasti asia selviää kevyillä keinoilla, mutta tähän asti on puhuttu pehmoisia ja nyt ruvetaan hoitamaan asioita kunnolla. Jos siihen tarvitaan asianajajaa, käräjäoikeutta tai muuta vastaavaa, niin sitten tarvitaan. Me ei ainakaan olla maksumiehinä siihen, että joku muu töppää....

Yksi hyvä juttu, mikä tuohon Mikkelin reissuun liittyy, on käynti Pirtin kehräämöllä =) Ja se, että mennään iltapäivällä veljen pojan synttärikahville. Poitsu lupasi laittaa jo aamusta (ennen kouluun menoa) pullat mikroon, etteivät unohdu =) Hyvää syntymäpäivää tuplavee nro ykkönen, olet hyvä jätkä!!

2 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Ikävä on täälläkin, mutta onneksi pian nähdään ! Kattinen on nukkunut koko illan sohvalla, joten sekin oli poikki reissusta. Ihana, vaikkakin rankka, reissu oli. Haleja !

MarjutJ kirjoitti...

Pidetään peukkuja, ettei tarvitse ihan raskaimpia keinoja käyttää oikeuden saamiseen.