maanantai 6. huhtikuuta 2009

Revontulitusta

Taas kerran. Tämä sama huivimalli on kotiutunut meille ihan liian hyvin. Syynä on varmaankin helppo, nerokas malli ja ihanat liukuvärjätyt langat =) Lapsukainen halusi itselleen Revontulen mustasta, lilasta ja vihreästä. Jonkun verran jouduin etsimään lankaa, mutta löytyihän se lopulta Mervillasta. Kauppaa voi huoleti kehua, siellä oli hyvä yhteydenpito ja nopea toimitus. Vierailen siellä varmaan toistekin. Molemmat kuvat näköjään vääristävät värit, oikeasti se on tummempi ja syvemmän värinen. Mervillan oma kuva näyttää värisävyt paremmin.
Revontuli-huivi, koko 190 x 88 cm
Lanka Evillan 100 % villa, 159 g
Puikot 5 mm pitsi Addit
Lankaa ostin vain yhden vyyhdin, mutta siinä oli grammoja 310. Joten saan toisen samanmoisen, tai himpun verran pienemmän. Kelpaako Lapsukainen? Nyt voit laittaa masuasukin lämpimään =) (Älkää välittäkö tyynykasasta lattialla, johonkinhan ne oli viskattava huivin tieltä).

Eilen äiti kävi pesemässä meidän keittiön lattian. Ihme kone sillä. Olin jo aikaisemmin hangannut lattiaa vaikka millä myrkyillä ja karhunvillalla (juu, en säälinyt lattiapintaa yhtään), niin äiti sai aikaiseksi sangollisen mustaa vettä ja tosi likaisen pesuliinan. Ja kaiken tämän ilman pesuaineita, pelkällä vesihöyryllä. Vähänkös nolotti, minä kun olin niin kehunut pesseeni lattiaa =( Nyt kelpaa kävellä keittiössä, sillä lattia on puhdas ja vahattu. Itse ahkeroin ikkunoiden kimpussa, nyt niistä näkee jo uloskin. Ja käytiinhän minut virpomassakin. Kummityttö oli tehnyt hienon vitsan ja lorukin meni hyvin. Kiitos tyttelille, oli ihan kiva kun muistit minua!
Kunhan saan tuon pyykkikoneen hiljenemään ja pyykit kuivumaan, niin meikä kampeaa itsensä peiton alle. Tänäänkin töissä mentiin eikä meinattu - vaikka istuinkin koko päivän pyrstölläni. Vähän jo väsyttää.

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Molemmissa huiveisasi on hieno väri.
Malli on tosi koukuttava.
Kauniita.

Tupuna kirjoitti...

Kauniita huiveja. :)

Hyvä kone äidilläsi . :)

MarjutJ kirjoitti...

Mielenkiintoinen kone; varmaan olisi meilläkin käyttöä;)

Omppumato kirjoitti...

Jälleen kerran upea huivi!

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

Mari kirjoitti...

kaunis revontuli