lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pupusia

Tiedättehän Ainu Ensipupun? Sehän on varmaan jokaisessa kodissa, jossa on ollut vauva. On punaisia, sinisiä, keltaisia ja vihreitä. Nyt jo 7-vuotias ystävämme sai myös sellaisen ollessaan vauva ja myöhemmin pupu ristittiin Neposeksi. Siitä lähtien kaikki pupuset meidän suvussamme ovat olleet Neposia =) Nyt tein itse sellaisen tulevalle pikkuiselle Lutu-Pupun ohjeilla, tosin taisin välillä soveltaa, kun en jaksanut lukea ohjeita tarkasti.

Lapsukaisen ja Vävyn Masuasukki syntyy vasta syksyllä, mutta nyt jo tämä Mummo teki vauvalle halinallen - ei kun -pupun =) Lapsukainenkin sai aikoinaan ensimmäisen nuken paljon ennen syntymäänsä, joten jatketaan perinteitä. Saanko siis esitellä; Lutu-Pupu-Neposen!

Lutu-Pupu, ohje Ulla-neuleesta

lanka Novita Palma, himpun yli 50 g
Puikot 3,5 mm sukkikset

Tänään kävimme Miehen kanssa teatterissa katsomassa Olavi Virran elämää. Olipa hyvä esitys. Paikallinen teatteriammattilainen lauloi yhtä hyvin kuin esitettävänsä, eikä muidenkaan laulutaidoissa/näyttelemisessä ollut moitteen sijaa. Harmi, kun esitys oli tämän kauden viimeinen, olisin voinut suositella sitä kaikille. En yhtään ihmettele, että kaikki esityksen (jopa ne viikon verran ylimääräisenä esitetyt) olivat loppuun myytyjä. Kyllä taas sai lippurahoilleen vastinetta!

Eikä tämän päivän säässäkään ole ollut valittamista. Lämmintä +19 astetta ja aurinko paistaa! Lumet ovat hävinneet tämän viikonlopun aikana. Ja saimme huomata, että meidän uudessa pihassa ei kasva muu kuin sammal. Joutuu taas vähän puutarhahommiin.

4 kommenttia:

kipi kirjoitti...

Jari Pylväinen on loistava laulaja! Olen käynyt katsomassa hänen esityksiään aikoinaan Lahdessa. :)

Marjo kirjoitti...

Mie en käynyt katsomassa tuota esitystä teatterissa kun en hirveästi "laulunäytelmistä" pidä, mutta kehuneet ovat jotka ovat käyneet katsomassa.
Hieno tuo pupu, se on hyvä, että varaudut halipupulla jo nyt pikkuisen tuloon. En ookaan vielä onnitellut, joten : Onnea (myös tuleville vanhemmille)!
Miulla olisi tuota samaa Palma-lankaa ja oon miettinyt Lutu-Pupun tekoa siitä. Nähtävästi onnistuu siitäkin langasta.

MarjutJ kirjoitti...

Onpa lutuinen pupu!

Tupuna kirjoitti...

Ihana lutunen! :)