torstai 23. huhtikuuta 2009

Haaste

Kipakka se heitti taas haasteen =) Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen. Katsotaas..... mietitään.....
  1. Olen pieni ja pyöreä. Joskus Mies heitti herjan, että jos tästä yhtään pyöristyn, niin hän myy minut Keskolle Plussapisteeksi. Joten Plop-plop..... =)
  2. Ja kun olen pieni, niin olen pippurinenkin. Suutun harvoin, mutta silloin perusteellisesti. Ja osaan olla pitkävihainen - ja pirullinen.
  3. Tällä hetkellä minut tunnistaa ja löytää esim. kaupasta yskän perusteella. En pääse eksyttämään Miestäkään ja livahtamaan lankahyllylle. Ääni paljastaa.
  4. En ole mikään totinen yksilö. Heitän herjaa, itsestänikin, saati sitten muista, puolustuskyvyttömistä ;)
  5. Hiukseni alkavat harmaantua. Joten tuntomerkiksi ei käy jokin tietty hiusväri. Se vaihtelee tästä maantienharmaasta punaiseen ja mustaan. Riippuu tuulesta.

Näitähän olisi loppujen lopuksi keksinyt vaikka toiset viisikin. Tavoilleni uskollisena en haasta tähän muita mukaan, jos haluat ottaa mukaasi, niin ole hyvä!

Yksi Lutu-Pupunen olisi synnytystä vaille valmis. Ja tänään kerin villaa pari vyyhtiä sekä aloitin taas monennenko kerran Revontuli-huivia. Täällä mitään ei valmistu, kun joka ilta lähtee uusi työ puikoille.....

1 kommentti:

Lapsukainen kirjoitti...

Lutu-Pupunen ?