sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sunnuntai-illan hiljaisuus

Se miun Mies tuli kotiin - ja meni taas! Yhden yön malttoi saman peiton alla nukkua, ja jälleen töihin. Ei hyvä. No onneksi tuo paatti on jo Katajanokan rannassa, ja Mies on tulossa kesälomille perjantaina. Ehkä mie jaksan vielä valittaa neljä päivää ;)

Kummityttökin sai lahjansa viimein perille. Kysyinkin sitten häneltä tekstarilla olivatko hihat takissa olleet sopivan mittaiset ja sain vastaukseksi, että "melkein". Siinä kyllä jäi tälle kummitätille vähän avoimeksi, että olivatko hihat liian lyhyet vai pitkät, mutta ehkä se vielä selviää jossain vaiheessa =)
Tämä viikonloppu on mennyt vähissä merkeissä käsitöiden osalta. Tänään kävimme Prisman kotipihalla vähän ostoksilla (Mies vaan huokaili ja työnsi eteenpäin keräilyvaunuja....). Iltapäivällä istuttelin ruukut täyteen kirsikkatomaattia, parvekemansikkaa, vihanneskrassia, ruohosipulia, persiljaa ja kesäkukkia. Niin ja kesäkurpitsakin pistettiin meidän pihan takanurkkaan. Toivottavasti vähän myöhemmin saadaan myös satoa ruokapöytään. Samojen hyllyjen välistä tavoitettiin myös Vävyn vanhemmat, heilläkin oli puutarhahommat meneillään.

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Koita jaksaa. :)

Onko miehes merikapteeni?-mulle tuli tällainen hassu ajatus, mutta jos ei niin jotain hauskuutta sullekkin. :)

Outi kirjoitti...

Kyllä se miun rakas hääräilee enemmän siellä laivan alakerroissa, hoitaa sähköhommia =)

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis ruukku tuossa alakuvassa!

Tiinuli kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa,, koitahan jaksaa odotella,, vaikka ainahan se odottavan aika on pitkä. Olet ollut ahkera,, täällähän on vaikka mitä kaunista taas valmiina..