tiistai 23. kesäkuuta 2009

Arkisia turinoita - ja sukan alkuja

Arki on jälleen nujertanut alleen =) Onneksi on lämmintä ja aurinkoista, niin työpäivän jälkeen voi istua omalle terassille nauttimaan kesästä. Töissä tuleekin jo hikoiltua päivän annos, vaikka istunkin ihan tietokoneen ääressä. Iso kivitalo kun lämpiää, niin siellä riittää lämmintä, vaikka ikkunat olisivatkin auki. Kiirettä ei muuten ole, saan kerrankin tehdä töitä "ajatuksella" ja rauhassa, aikaa on jopa keskustella puhelimessa taloyhtiöiden "valittajamummojen" kanssa (juu, meillä on suurin osa työstä isännöintiä). Tähän täytyy vain todeta, että onneksi en ole isännöitsijä, rajansa kaikella ;)

Juhannuksena vietettiin aikaa vieraiden kanssa. Tai aatto "mökötettiin" vain Miehen kanssa kahdestaan, tehtiin hyvää ruokaa ja huilattiin. Kokkoakaan ei nähty, oltiin jo nukkumassa sen sytyttämisen aikaan ;) Juhannuspäivänä kummipoika perheineen tuli kylään ja meillä oli ihan kivaa. Toivottavasti myös vierailla. Sunnuntaina, vieraiden mennessä kotiin, mekin huilasimme taas (Mies katsoi formuloita ja meikäläinen nukkui päikkäreitä Miehen kainalossa!). Vieraat eivät suinkaan väsyttäneet meitä, vaan ehkä sen teki se sunnuntailenkki, jonka fibrokipuisineen jalkoineni tallustin.... Lenkki ei ollut pitkä, mutta sitäkin tuskaisempi ;)

Kaksi päivää on mennyt normaalissa arjessa (lomaan on vielä pari viikkoa aikaa) ja grilliruuan merkeissä, onneksi tuo rakas Mies tekee suurimman osan ruuasta, minulle jää vain perunoiden keitto ja salaatin teko. Eilen nautittiin possun minuuttipihviä ja tänään ahvenfilettä sipulin kanssa. Namia molemmat! Kaveriksi kun keittelee uusia perunoita ja tekee salaattia tai "rottatuillea" kuten tänään (kesäkurpitsaa, sipulia ja paprikaa pannulla paistettuna ja yrteillä maustettuna), niin napa naukuu.... Jaksaa taas huilata ja vaikka neuloskella. Mitään uutta käsityötä ei ole valmiina - tai valehtelen, yhdet sukat on päättelyä vaille, mutta odottelen kahta seuraavaa paria, ennen kuin innostun tänne kuvia laittelemaan.

Mutta nyt voisi taas jättää höpinät sikseen ja keskittyä neulontaan. Kahdet sukat, revontulihuivi, jämälankatakki ja vauvan takki huutelevat käsityökorista. Johonkin on jälleen tartuttava!

ps. Kiitos Pami tunnustuksesta, joka jo aikaa sitten annettiin, olen vain ollut laiska linkittämään ja laittamaan sitä eteenpäin, huomiotta se suinkaan ei ole jäänyt!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Lämmintä on täälläkin. Jopa töissä tarkenee ilman sukkia:)