tiistai 2. kesäkuuta 2009

Niitä näitä, joutavia höpinöitä

Albert saa makkaraa, heti kun saapuu "mummolaan" =) Eikä olisi ensimmäinen kerta kun Mies ruokkisi kissaa meidän ihmisten eväillä ;)

Muutoin tässä ei ole ehtinyt käsitöihin puuttua. Mitä nyt aloitin uuden jämälankatakin ja vauvalle taas jotain pientä.... Ja kaikki entiset ovat kesken... Lauantaina ajeltiin Lappeenrantaan ostoksille ja kaikki matkat tein Revontuli-huivia, ei vain valmistunut. Ja se on paksua Hiirolan villalankaa, ei oikein helteillä innosta neuloa sitä.

Lappeenrannassa oli tarkoitus käydä rautakaupoissa, mutta vähän vierestä meni. Nähtiinhän me K-rauta tien laidassa ;) ja kierrettiin Prisman rautapuoli.... Ostoslista oli pitkä ja vain muistin varassa, kotona huomattiin, että melkein kaikki jäi ostamatta. Jotain kivaa kuitenkin löytyi ja käsitöihin liittyvääkin ostin 6 mm pyöröt Anttilasta. Sillä kivalla uudella letkeällä kaapelilla. Pysyy suorassa heti alusta asti.

Nyt viikolla ollaan kierretty etsimässä vaatekaappia. Tai Mies on kierrellyt, minä olen ollut mukana vain yhdessä huonekalukaupassa. Miten vaikeaa onkaan suunnitella vain yksi huone, meidän makuuhuone, joka laitetaan remonttiin loppukesästä. Ei tarvittaisi päätöstä muusta kuin lattian materiaalista ja väristä, seinien väristä, kaappien väristä ja sisustuksesta ja katon materiaalista ;) Osa on jo päätetty sekä selkeänä suunnitelmana, loput on vielä hakusessa. Kuten muuhun huusholliin päätyvien seinämaalien väritkin. Päätöstä helpottamaan Mies on maalannut koeseinän =)
Ai niin, muitakin kivoja uutisia saatiin viikonloppuna. Nyt me ei olla enää kahden asunnon loukussa, entinen koti on myyty! Kauppakirjat tehdään vasta ensi viikolla, joten siihen asti ei ole mikään varmaa.... jos mitään, niin se ollaan opittu tässä kevään kuluessa.

ps. perheen (sis. Lapsukaisen ja Vävyn) kesken tehty galluppi seinien väristä ei osunut yhteenkään näistä.... saa nähdä mikä väri sattuukaan maalikaupan sekoittajaan sitten loppujen lopuksi =)

3 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Voihan se olla, että meillä on kaikki seinät kohta pelkkää raitaa, kun ei osata päättää millä värillä mennään!

Lapsukainen kirjoitti...

Teette sellaisen raitakokolman ;). Ottakaa nyt kamalasti niitä värikarttoja ensi viikonlopuksi, niin mietitään sitten muiden materiaalien kanssa, mitkä värit sinne sopisi. Mutta jättäkää mallikartoista pois jo ne, mitä ette missään nimessä halua ;).

MarjutJ kirjoitti...

Välillä sisustuksen valinta on uskomattoman vaikeaa!