lauantai 26. syyskuuta 2009

Sukkia ja muutakin

Tässä viikon aikana on tehty muutamia sukkia. Matka Lappeenrantaan ja takaisin oli hyvää neulonta-aikaa, mutta siellä valmistui jotain ihan muuta. Sitä kuitenkaan ole viimeistely, eli kesken ovat vielä käsityökorissa. Tässä vähän valmistuneita.

Nalle Marjaretki-sukat, koko 32-33
Lanka Novita Nalle Marjaretki, väri mustikka, 60 g
Puikot 3,0 mm knitpics


Kesä-sukat, jotka näyttävät talvelta =), koko 2 v

Lanka Novita Kesä, 36 g

Puikot 3,5 mm ebenit (ne lyhyet)

Tänään vietimme ihanan kummipoikamme 2v-synttäreitä. Lahjana meiltä hän sai oikean kitaran (molemmat isoveljet soittavat, pitäähän pienemmänkin =)) sekä tämän neuletakin. Tilatuista villatakeista jäi keväällä täyttämättä yksi, ja päätin tehdä sen synttäreille. Päivitetyn version, onhan poitsukin jo kasvanut. Kitara oli mieluinen, sitä istuttiin alas, Kummipoika soitti uudella kitaralla, Mummo sai vanhan leikkikitaran ja minun piti laulaa Frööbelin palikoita =) En vaan muistanut muuta kuin "tsuida tuida, osaat sä uida, pysytkö pinnalla"... Hyvin meillä kuitenkin rokkasi (silloin muristiin ja äristiin).

2v-neuletakki, koko noin 100 cm

Lanka Novita Luxus Cloud, väri 010, luonnonvalkoinen, 215 g

Puikot 3,5 mm (muistaakseni) pyöröt


Etureunaan väsäsin pari kahden silmukan palmikkoa, ei tarvinnut erikseen palmikkopuikkoa. Napit löytyi omista varastoista. Mutta lanka, se on niin ihanan pehmeää. Ja sitä on varattu myös mummon mussukalle. Vielä siis neuletakkeja Luxus langasta...

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania neuleita! :)

Hepsi kirjoitti...

Neuletakki on kaunis, samoin sukat!

Marjut kirjoitti...

Kaunis neuletakki! Mekin juhlittiin samana päivänä kummitytön 2-vuotissynttäreitä.