torstai 26. marraskuuta 2009

Iso kiitos!


Hups, kävijälaskuri on huomaamatta pyörähtänyt yli neljäkymmenentuhannen. Kiitos teille, jotka käytte täällä aina kurkkimassa kuulumisiani. Kiitos myös kaikista kommenteista, luen niitä aina mielelläni. Paljon teissä on sukulaisia ja tuttuja (juu, kyllä meillä vaihdetaan kuulumisia muutenkin kuin täällä), mutta iso osa myös blogituttuja. Osa teistä blogitutuista on tullut myös tässä vuosien aikana ihan oikeiksi tutuiksi, kiva kun tuttavapiiri laajenee.
Päivitystahti on vain nyt vähän hiipunut, ei oikein jaksa. Näinä pimeinä päivinä taitaa riittää kun käy töissä, kaupassa (ja sielläkin mahdollisimman harvoin), istuu vähän aikaa illalla sohvalla kutimet kädessä ja menee nukkumaan. Silloin ei oikein jaksa jokaista sukkaparia postailla näkyviin, vaan tekee sen kaikki kerralla-tyyliin. Ja kun ei niissä perussukissa ja -lapasissa ole mitään niin ihmeellistä näytettävääkään, pääasia on, että ne tulevat muistiin itselle. Mietin juuri aamulla, että maailma olisi täynnä ihania malleja, mutta jotenkin mieli aina kääntyy niihin perusjuttuihin, ovat sen verran simppelejä, että jaksaa ja osaa tehdä, vaikka puoliunissaan. Mutta ehkä niihin hienoihin juttuihin palaan, kun päivät valostuvat, mieli kirkastuu ja Ukkokulta menee töihin kuukaudeksi kerrallaan.

Tänään päättelemistä odottelee sohvan nurkalla parit sukat ja lapaset. Mutta ehkäpä vilautan niitä vasta sitten täällä, kun ihana-suloinen-hymynaama-kummipoikamme saa omansa. Seuraavaksi sitten perehdyn mummon mussukan vaatettamiseen sen lisäksi, että olen luvannut Miehelleni tehdä jotain valmiiksi (kröhm... tämä juttu on ollut tekeillä jo parisen vuotta.... ja palkkioksi on tulossa lankarahaa reilusti.... hih....) jouluun mennessä. Joulu lähestyy, työ ei edisty -> taitaa mennä yötöiksi ;)

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Ei muuta kuin kohti viittäkymppiä! :)

Juu, kyllä tää pimeys väsyttää, näin se vaan on.

Ukkoseis kirjoitti...

Juu, vajaa kuukausi jouluun!
Paljon olis vielä muutakin tekemistä, kuin yhtä taulua värkätä. No minä pistän ne rahat hömpötykseen, jos taulu ei valmistu!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Päivitystahti on aika monella viime aikoina hidastunut. Minustakin tuntuu, etten enää nykyään ehdi tekemään yhtään mitään, viikko hujahtaa niin nopeasti. Säännöllisesti täällä vierailen, vaikka usein jää kommentoimatta. Minua ei kyllä henkilökohtaisesti haittaa harvoin päivittyvät blogit, kun seuraan niin monia. Ennemmin asiaa harvemmin, kuin postaus joka päivä ihan vaan tavan vuoksi, vaikkei asiaa olisikaan.