sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Ja taas on sunnuntai-ilta

Viikko on jälleen vierähtänyt ja yhä on yhtä pimeää. Tai varmaan pimeämpääkin kuin viime sunnuntaina, sillä kaikki lumet ovat sulaneet pois ja päivisinkin on kovin harmaata. Tänä aamuna kyllä aurinko kävi näyttäytymässä, kovin vähän aikaa kylläkin.

Eilen vietin mukavaa konsertti-iltaa Miehen, Veljen ja Kälyn kanssa. Saimme takuuvarmaa viihdettä kaksi tuntia ja kaksi levyä =) Tai kolmaskin levy ostettiin, mutta se matkaa Helsinkiin. Semmarit olivat tehneet paljon uusia kappaleita ja niitä kuultiin eilisessä konsertissa. Vaikka ne vanhat biisit ovat yhä niitä parhaita, eivät nämä uudetkaan mitään huonoja olleet.
Viikon olen väkertänyt kaikkea pientä. Mieli tekisi käydä neulomaan mummon Mussukalle jotain, mutta mitään kivaa ohjetta ei ole löytynyt. Olisi tuossa neulekorissa keskeneräisenä yksi nuttu, hihoja vailla, mutta jotenkin siihen ei saa nyt otetta. Onneksi nutun koko on sen verran reilu, että se voi vähän aikaa huilatakin. Valmiiksi olen kuitenkin tikutellut yhdet sukat (ne on vielä päättelemättä ja kuvaamatta) sekä tämän myssyn. Pahoittelen kuvan tasoa, malli oli mikä oli, eikä se pukenut myssyään kunnolla päähän. Tein myssyn itselleni, mutta kun nappasin sen päähän, niin huh. Se ei sopinut minulle mitenkään, vaikka olisin asetellut sitä vaikka millä lailla. Onneksi Käly tykkäsi ja hattu sai heti uuden kodin =)
Drops-pitsineulemyssy koko S/M
Lanka Lidlin Fantasy Hand-spun, 55 g
Puikot 3 mm pyöröt ja sukkikset

Kai se on etsittävä uusi myssyn malli, jotain päänlämmikettä kaipaisi. Sitä ennen tuli tilausta, että kummipojalle voisi neuloa sukat ja lapaset. Ok, kummitäti ryhtyy heti hommiin =)

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Hyvää sunnuntai-iltaa!

Harmi, että mössykkä ei sopinut sulle vaikka onkin kaunis.

Marjut kirjoitti...

Nätti myssy! En ole löytänyt itselleni yhtään sopivaa myssymallia aikoihin. Se on jotenkin niin vaikeaa.