keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Heh, se on valmis =)

Jotain sentään valmistuukin. Vaikka kuvat ovat luokattoman huonoja, niin jotain näistäkin voi nähdä. Puolustuksekseni voin sanoa, että oli pimeää, kameran asetukset oli mitä oli, ukkokulta oli viimoista iltaa kotona työputken alla, ja muutenkin taisi vähän "viirata" ;) Koettakaa ottaa selvää. Perusneule, isolla kauluksella, on tehty. Vielä sitä ei ole kokeiltu kummitytön päällä.

Muutoin oikeaa neuletta ja mittojen mukaan, mutta toiveena oli iso kaulus. Toivottavasti tämä on tarpeeksi  iso. Lankaa kyllä on vielä. Jos on tarvis, niin jatketaan =)

Kummitytön villis, koko 145 cm
Lanka Novita Wind Luxus, väri 323, 378 g
Puikot 3,5 mm pyöröt ja sukkikset

Tätä on tehty kauan ja  hartaasti. Viimeisinä päivinä mielestäni liikaakin..... Mutta sitkeästi tein sen, olihan se rakkaan kummitytön toive synttärilahjaksi. No, synttärit oli ja meni, mutta pusero on nyt valmis. Tämä tätytkkä vaan jää jännityksellä odottamaan miten valmis pusero sopii. Sovitus ennen hihoja ja kaulusta näytti hyvältä.

Jee, nyt voin tehdä jotain muutakin. Huominen ilta meneekin varmaan raivon vimmalla neuleiden parissa. Ukkokulta aloittaa talven työputken ja lähtee työmaalleen pohjoiseen. Päivää ennen kuin ristiäiset meidän mussukka kakkosella olisivat =(. On vähän kaksijakoinen olo. Surettaa, että talvi alkaa ja nämä pitkät työputket ukkokullalla, mutta toisaalta mieli on iloinen, kun perjantaina pääsee pikkunappuloiden luo ja saa ja antaa niin monta halia rakkaimmilleen. Ainoastaan se yksi on joukosta poissa.... No, jouluna otetaan sitten kaikki takaisin; silloin ollaan koko ryhmä rämä koolla =)

1 kommentti:

Pami kirjoitti...

Nyt kun näkyy kuvat, niin voi kommentoida, että ihana villis :-). Tuo kaulus on kiva!