tiistai 28. joulukuuta 2010

Vuoden viimeinen??

Joulu on onnellisesti takana. Ja mikä ihana joulu olikaan. Siihen kuului pienen lapsen naurun kikerrystä ja hämmästelyä, ihania rakkaita ympärillä ja läjäpäin hyvää ruokaa. Jouluaattona pukki toi ison kasan lahjoja, suurimman osan lapsille, mutta me isotkin oltiin oltu tosi kilttejä.  Iso kiitos kuuluu Lapsukaiselle ja Vävylle, he olivat tehneet mahtavan työn valmistaakseen meille hyvän ja maittavan joulun. Me; Mummo & Pappa, nautittiin siitä ihan täysillä, toivottavasti heilläkin oli mukavaa =). Kiitos kaikille hyvän joulun toivottajille, itse en ehtinyt käydä blogeissa joulua toivottamassa, minun päivääni kuului silloin kävelyharjoituksia ja leikkimistä =)

Ihan vaan muuten vietiin Vävylle lapaset, hän kun kertoi, että edelliset olivat hävinneet jonnekin.... mittatikkuna toimi oma ukkokulta - ja Vävylle saatiin sopivat tumput =). Valmistuminen ei ollut yhtään myöhässä; viimeiset silmukat tehtiin matkalla Helsinkiin....

Miehen lapaset, koko ISO
Lanka Dropsin Big Fabel, väri 905, 110 g
Puikot 4 mm KnitPro

Lapsukaiselle yritin tarjota aikaisemman postauksen punaisia lapasia, mutta hänen kätensä eivät olleet yhtään meikäläisen käpäliä vastaavat. Peukku oli liian pieni ja sormet ihan liian pitkät =)
Ukkokullan käsiin ne oli ihan hyvät. Vävyn käsiin nämä kävivät myös. Paksut ja lämpimät. Toivottavasti kestävät tallessa =)
Jouluaattona kävimme Miehen kanssa hautausmaalla. Lapset (omat ja niiden omat) jäivät onneksi lämpimään kotiin. Oli niin kylmää, että mekin meinasimme palentua kokonaan. Pakkasta ei ollut paljoakaan, mutta tuulta sitäkin enemmän. Epätavallinen hautausmaa meille (kuka tunnistaa??), mutta sieltäkin löytyi muistokivi, jonne veimme kynttilöitä. Kolme, sillä olisimme käyneet kolmella hautuumaalla kotona; Rääkkylässä, Talvisalossa ja Pääskylahdessa. Jokaiselle, jo pois menneelle, toivotimme hyvää joulua.

Meille vähän erillainen, mutta niin rakas joulu on siis vietetty. Tämä viikko vietetään kotona, arki töitä tehden ja viikonloppuna uutta vuotta vastaan ottaen. Onneksi tuo Ukkokulta on mukana menossa tämän viikon. Ensi viikolla alkaa töissä ankara arki ja  Mieskin lähtee omiin töihinsä. On siis tuplakurjaa =(. Sitä ei kuitenkaan surrra vielä, vaan toivotellaan tämän blogin lukijoille
OIKEIN MUKAVAA UUTTA VUOTTA
tapaamme varmaan heti ensi vuoden puolella =)

Ja nyt päivitetään se vihoviimeinen langankulutus..... seuraavat grammat valmistuvat vasta ensi vuonna.

2 kommenttia:

Toukoleeni kirjoitti...

Helsingin pitäjän kirkko.. kaunis =)

Mariia kirjoitti...

Ovatko toistenkin vävyt lapashukkaajia? Tein tyttären kuusihenkisen perheen jäsenille lapaset: pitkävartista rukkasen alle, kirjoneuletta teineille, osan huovutin. Vävyn lapaset eivät huopuneetkaan jostain syystä, joten jouduin ostamaan hänelle halpishanskat. Ei sitten kovasti harmita, hukkaan joutuvat kuitenkin. Hyvää tulevaa vuotta!