sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Viikkokatsaus

Jos nyt odotit kuvallista kertomaa, niin valitan, joudut pettymään. Ei mitään kuvia, kun ei ole valmista neulettakaan. Tai olisi yksi kauluri, mutta siihen kuuluva pipo on vielä puikoilla, joten odotellaan sitäkin.

Tämä kevät on ollut tosi kiireinen ja työntäyteinen. Nyt, kun Ukkokulta on lomilla, en ole tarkoituksella kerännyt ylityötunteja. Haluan nauttia myös meidän yhteistä, kovin vähästä, ajasta. Viime viikonloppuna vietettiin aikaa lasten ja lastenlasten kanssa, tämä viikonloppu on mennyt ihan kaksin. Eilen käytimme viime elokuussa saamamme hääpäivälahjan ja kävimme konsertissa kuuntelemassa Jorma Kääriäistä ja Riku Niemi Orchestraa. En ollut aikaisemmin mikään Kääriäis-fani, eikä minusta tullut tämän konsertin jälkeenkään, mutta on aina upeaa kuunnella 25 henkisen orkesterin soittoa, puhaltimet ja jousisoittimet mukana. Ja kieltämättä, kyllä se Jormakin osaa laulaa. Minua vain häiritsi se, että ohjelmisto koostui paljolti Elviksen biiseistä ja en ole ikinä pitänyt Elviksestä =(. Tänään ollaan sitten vaan laiskoteltu (mitä nyt käytiin päiväkahvilla anopin luona) ja nautiskeltu hyvästä säästä (mikä lumisade? ei meillä mitään satanut) ja hyvästä ruuasta. Minä en taas(kaan) ollut kauhan varressa ja tuloksena oli konjakkimarinadissa olevia pihvejä ja kermaperunoita. Herkullista. Kyllä tuosta Ukkokullassa olisi kokinkin ainesta, vaikka elantonsa sähköhommista saakin.

Neulontaakin on harrastettu ihan kiitettävästi. Mutta kun töitä on aloitettu sen seitsemän sataa - noh vähän liioitellen - niin siihen, että joku myös valmistuisi, menee vähän aikaa. On sukkaa, pipoa, hartiahuivia, pikkuneidin boleroa jne. jne. Katsotaan mikä niistä ensimmäisenä valmistuu. Siihen asti; neulomisiin - ja oikein mukavaa tulevaa viikkoa! Huomenna on jo kevätpäiväntasaus!

1 kommentti:

Sahrami kirjoitti...

Kääriäisellä on varmaan siksi paljon Elvistä ohjelmistossaan, että hän oli aikoinaan Elvis-imitaattorina Amerikoissa...