tiistai 13. syyskuuta 2011

5 vuotias; uhmaiässäkö vielä?

Tasan viisi vuotta sitten julkaisin ensimmäisen blogikirjoitukseni. Niin se aika vaan kuluu. Monta blogiystävää on löytynyt tämän matkan varrella, monta uutta ideaa ja monta omista käsistä tipahtanutta neulettakin. Ja lukijamittari on pyörinyt, kiitos siitä teille lukijat!

Innostunpa sitten juhlimaan tätä "merkkipaalua" ja julistan arvonnan alkaneeksi =) Aikaa on pari päivää ja jotta tämä ei menisi liian helpoksi, kerro milloin liityit lukijoihini ja käytkö täällä vakituiseen vai vain silloin tällöin. No joo, eihän täällä ole pitkään aikaan ollut mitään neulottua, joten en yhtään ihmettele, jos väkikin vähenee.... Niin ja lempiväriäkin voisi ilmoitella. Palkinnoksi voisin katsella jotain itse tehtyä ja lankaa, ihan omavaltaisen päätöksen mukaan =)

Tästä sitä on hyvä jatkaa, kiitos ystävät!

11 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

No menipä vaikeeksi osallistuminen ;)) Mutta onnea nyt ainakin, taapero on jo hyvässä mallisssa. Aina on ilo vierailla, kun päivityksiä tulee, ekaa kertaa en tosiaankaan muista. Väri maailma on tätä vuoden aikaa, oranssia, vihreää, ruskeaa murrettuna tai ilman.

Pami kirjoitti...

Onnea vaan! En todellakaan muista, milloin liityin lukijaksesi, olisko ollut ensimmäisen neuletapaamisen jälkeen, kun nähtiin...joskus aikoja sitten :-)

Ja lempivärejäni ovat käytännössä kaikki muut paitsi musta, puhdas valkea ja kylmät värit. Mutta vihreä, oranssi,keltainen ja punainen ovat ihan ykösiä :-)

Peikkotyttö kirjoitti...

Vau viis vuotta on jo hieno saavutus :)
En muista miten tulin lukijaksesi, vaihtoehtoja on kaksi, joko löytämällä blogisi Blogilistalta tai sitten jonkun muun bloggaajan blogista :)
Seuraan blogiasi Blogilistan avulla :) eli vakituisesti seuraan, aina kun päivittelet :)

Lempivärejä ovat langoissa kaikki muut, paitsi musta ja muut tummat sävyt ja luonnon valkoinen on tylsä, mut värikkäistä etenki limen vihreä, kirkkaan turkoosi :)
mutta sit taas musta on muuten ihana (tosiaan paitsi jos siitä joutuu itse jotai tekemään)

Onnea kovasti vielä blogillesi :)

Marjut kirjoitti...

Paljon onnea 5-vuotiaalle blogille ja tietysti myös bloginpitäjälle.

En minäkään muista, koska liityin lukijakaartiin, mutta useamman vuoden olen käynyt.

Lempivärikö, no punainen on kestosuosikki (paitsi ihan possu) ja sinisen sävyistä tykkään myös.

Mammutti kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle blogille.
Blogilistan kautta olen lukenut vuosia, muistelisin, että aika alusta asti.
Kesolemppariväri on sininen, mut kaikki värit on kauniita...

kisa kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle! Ihan tarkkaan en muista koska olen blogiasi ruvennut seuraamaan,mutta muistelisin,että aika pian siitä kun edelliskesänä nämä käsityöblogit löysin,eli n.reilun vuoden :)Lempivärejä on vihreä ja punainen.

- Virpi - kirjoitti...

Olen varmaan pari vuotta seurannut blogisi päivityksiä. Onnea vain 5-vuotiaalle. Mukavaa syksyn jatkoa!
Lempivärit; sininen, ruskea, harmaa...

routa kirjoitti...

jaa lukijaksi koska... varmaan kun aina oikeiden neuletapaamiset alkoi (sillä ekalla nimellä) tai voi olla aikasemminkin (tosin ei olla livenä tavattu, toivottavasti tavataan vielä joskus)seuraan säännöllisesti, kommentoin vähemmän säännöllisesti, jos en ihan päivittäin käy, niin useamman kerran viikossa kuitenkin kurkkaamassa. niin ja värit saa aina yllättää

käly kirjoitti...

Siun juttuja on tullut seurattua alusta asti - siis aika kauan ja blogiakin sen perustamisesta lähtien. Lempivärini tiedät; vihreä ja violetti, mutta tiesitkös, että sininenkin viehättää nykyään.

-H- kirjoitti...

Olen lueskellut blogiasi aktiivisesti 6-12 kk. Uusi kirjoitus ilmestyessään pelmahtaa syötteenlukijan kautta luettavakseni automaattisesti.
Värien suhteen olen varsin kaikkiruokainen, vain punaiset ja pinkit ovat inhokkejani.

Täti Sininen kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle blogillesi!

En muista milloin kävin täällä ensimmäisen kerran. Suht. säännöllisesti vierailen. Kommentteja tuleen niin harvoin jätetyksi.
Lempiväri esiintyy nimimerkissä.