lauantai 17. syyskuuta 2011

Merirosvopojan synttärit

Tänään olemme juhlineet kummipojan 4 v-synttäreitä. Pikkumies haluaa olla välillä merirosvo, välillä palomies tai poliisi, mutta pääasiassa jutut ja leikit liittyvät merirosvouteen =). Syntymäpäivälahjaa olemme keränneet pitkin kesää ja yksi osa siitä on se tylsä vaate.... Kummitäti neuloi vähän lämmikettä tuulisille merille.
Merirosvon villatakki, koko 110 cm, malli ihan omasta päästä
Lanka Cewec Torino, väri 12, 187 g
Puikot 4 mm pyöröt ja tikut
Jotta merirosvo voi pukea takin hyvillä mielin ylleen, on siihen ommeltava merkki, pääkalloa siis =). Merirosvotkin haluavat jalat pysyvän lämpiminä (tai ainakin heidän äidit haluavat), joten paketti sisälsi myös sukat.
 Perussukat merirosvolle, koko 4 v
Lanka Novita Nalle Kukkaketo, väri 831, sinikello, 41 g
Puikot 3 mm Knitpics

Eihän meidän lahja ihan niin tylsä ollut, että ihan pelkkää neuletta olisi sisältänyt. Merirosvollahan täytyy olla aarrearkku.....
Roju ja rompe kaupasta löydetty, vähän tuunattu (iso aikuinen ajatteli tämän toimivan vaikka lelulaatikkona). Ukkokulta laittoi kantokahvat ja lukkosalvan.. sekä pääkallomerkit... Sisälle löytyi myös jotain merirosvouteen liittyvää... ja muutama pikku aarre =)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Meillä on aika samanikäiset kummilapset. Kummityttö täyttää 4 ensi keskiviikkona. Hieno merirosvolahja:)

Hepsi kirjoitti...

Upeat lahjat!

Lapsukainen kirjoitti...

Hieno arkku ;). Mä oisin voinut ottaa tollasen arkun kahvalla ja lukolla ilman merirosvomerkkejä =).

Outi itse kirjoitti...

Lapsukainen, katsotaan jos vastaava kävelee jossain kaupassa vastaan, niin ostetaan se siulle =) Mutta se on kyllä nyt ihan tuurissaan =)

famu kirjoitti...

Voi kuinka hienon lahjan kaikkine lisukkeineen olette pikku-merirosvolle keksineet.Varmasti on mieluinen.Olisipa kiva nähdä pikkumiehen ilme.