torstai 1. syyskuuta 2011

Minulla kun ei ole yhtään lankaa ;)

Kun ei täällä mitään valmista työtä ole vieläkään näytillä, niin näytänpä sitten mitä ihanuuksia olen saanut/ostanut lankalaatikon täydennykseksi. Sanoinko jo, että nämä ovat ihania??

Zeldalta ostin hänen itse värjäämiään lankoja, merinovillaa ja silleen.... Ihania värejä ja mikä tuntu; untuvanpehmoista. Tuo keltasävyinen vyyhti on paljon ihananmpi luonnossa kuin kuvattuna, ihan herkkuvärit. Tulossa uusia neuleita mummon mussukoille.
Ja vähän aikaa sitten Käly lahjoitti minulle Kujeen lankaa (sain siis itse valita langat). Osa näistä tuli yllättäen ihan suoraan lahjuksina Hannalta, muutamista pienistä avuista kiitoksena. Kiitos Käly ja kiitos Hanna! Alla Kujeelta tullut lähetys, yhdet neliskulmaiset puikot ovat jo työssä kiinni. Ihania lankoja nämäkin, suloinen pehmoisia vyyhtejä. Ja miten minä näenkään tässäkin kasassa Mussukoiden neuleita. Paitsi ainakin yhdet kämmekkäät neulon kyllä ihan itselleni.
Nyt ei sitten puuttuisi kuin reilusti ylimääräistä aikaa, sillä suunnitelmia kyllä olisi. Harmi, kun tuo työ haittaa harrastusta =)

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Ai ai mitä terapialankoja! Varsinkin se keltasävyinen ja vihreä, nam!!