sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sääret piiloon

Välitöiksi olen kaivanut todella aivotonta neuletta. Vaikka nämä muutkaan neuleet eivät ole olleet viime aikoina kovin vaativia.... 2o2n ja pitkää putkea, sopivaa iltatekemistä telkkarin ääreen.

Säärystimet itselleni
Lanka Novita Kelo, väri 897, 151g
Puikot 7 mm

Melkein yhden illan työ, kun oli paksu lanka ja paksut puikot. Näistä tuli paksut, pehmeät ja lämpimät. Juuri sopivat kinttupoloisilleni.

Säärystimet vol 2
Lanka Schachenmayr Nomotta Bravo, väri 8182, 89 g
Puikot 3,5 mm

Näitä neuloin myös auton kyydissä istuessani. Lanka on jotain vuosikertalankaa varastostani, akryyliä, mutta ihan mukavan tuntuista. Näistä tuli "hienostelevammat" säärystimet.

Ja siinäpä ne, työssään. Kuvastakin huomaa, että vasen koipeni on vielä vähän tuhdimmassa kunnossa, vaikka se oikeakaan ei mikään hoikka ole =). No, ehkäpä se turvotus laskee parin vuoden sisään.... Siitä huolimatta olen tänään kiipeillyt verhoja ja verhotankoja pois ikkuinoiden päältä, siirtänyt tavaroita ja viimeisiä huonekaluja (onneksi Ukkokulta hoiti lomallaan isoimmat) ja puuhaillut siinä sivussa yhtä ja toista. Huomenna tässä talossa alkaa ikkunaremontti ja meidän asunnon ikkunat vaihtuvat tiistaina. Vedotonta aikaa odotellessa....

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Aivotonta tai ei, mutta kauniita ovat.