torstai 28. helmikuuta 2013

Räntäsateista iltaa =)

Viime postauksessa taisin mainita, että olin lähdössä etelä-Suomeen mussukoiden luo. Meninkin ja vietin kuntoutuksessa toisen korkean paikan leirin. Vaikka lapset kyselivät koko ajan oliko mummon jalka vielä kipee, niin muutoin ei armoa annettu ;). Mutta toisaalta, portaiden juoksentelu, lattialle istuutuminen ja sieltä ylös nousu, kipittely siellä ja täällä oli parasta mahdollista jumppaa. Ja kyllä sitä sen verran viikon aikana teinkin, että jokunen päivä meni kotona toipuessa. Ja mukelot, ne olivat taas ihania ♥.

Kotona sitten ollaan Ukkokullan kanssa vietetty rentoa lomaa. Nukuttu pitkään, syöty hyvin ja tehty mitä on mieli tehnyt. Ollaan keskittytty vähäisiin kotihommiin, ikkuna-asennuksen jälkeen on pitänyt asennella työpöytiä, laittaa viimeisiä tavaroita paikoilleen ja siinä samalla on etsitty kirpputoripöydän täytettä. Kyllähän tuota joutavaa roipetta onkin kertynyt.... toisen roska on toivottavasti toisen aarre.

Hiihtoja ja muuta hömppää telkkarista katsoessa on neuloontunut muutamat sukat. Ensimmäisiä aloittelin jo junamatkoilla, tein sitten loppuun kotisohvan uumenissa. Ihanaa Opal-lankaa, suosittelen sitä kaikille.

Ikiomat sukat, koko miun
Lanka Opal Romance, väri 6012, 101 g
Puikot 3,25 mm

Lankaa jäi näiden jälkeen vielä vähän jäljelle, yhtään en halunnut heittää sitä jämäkoriin. Tein lopusta sitten pienemmät sukat, ihan ei riittänyt loppuun asti.
Lasten sukat, koko 3-4 v
Lanka Opal Romance, väri 6012, 49 g
Puikot 3,25 mm
Jo ennen reissua tempaisin sukat, joiden lanka näytti kerällä hyvältä, mutta sukat.... no joo. Ihanaa neulottavaa kuitenkin ja eiköhän nämä tule käytettyä. Ensimmäiset omat Zauberball-sukkani sain parissa viikossa nyppyyntymään, nyt olisi tarkoitus kokeilla miten nämä kestävät. Ekat varmaan nyppäännytin sillä, että potkaisin aina sohvan pinnasta vauhtia, että pääsin kipeine kinttuineni divaanin perälle.....
 
Zauberball-sukat, koko miun
Lanka Zauberball, väri Pausen in Blau, 99 g
Puikot 3,25 mm

Näiden jälkeen olen keskittynyt Mussukka kakkosen "villa"paitaan. Ykkkösen paidan kun vein perille, niin heti tuli toiselta kysymys; "Missä miun on?". Eikö sitä sitten pitänyt ruveta tekemään heti kun kotiin pääsin, kaulusta vaille valmiina nyt.
 
Huomenna astuu taas "asumuserokin" voimaan. Ukkokulta on vietävä lentokentälle heti aamusta. Meidän harkinta-ajat onneksi on vaan aina niin lyhyitä, että toinen tuntuu entistä rakkaammalta kun saapuu kotiin ... Sitä taas odotellessa.

Ei kommentteja: