keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Ihanainen

Varmaan muistatkin Lapsukainen, kun kuolasin useamman kerran sen teidän makkarin korin perään.... Minulla oli selvä visio siitä, mitä se meillä tekisi.....

Nyt se on meillä! Da-daa! Tosin ei niin isona kuin Lapsukaisen ja Vävyn nurkissa oleva on =( Mutta meiltä ei löytynyt tämän isompaa mallia, vaikka täytettä olisi kyllä.
Äläkä pyörry siellä työmaalla rakas Mieheni, lankoja en ostanut tänään, ne ovat entistä varastoa =) Sitten kun korin sisältö on muuntunut lankakeristä sukiksi (koko sisältö on sukkalankaa), niin voin kai silloin ostaa muutaman kerän lisää??

7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kiitos kommentista. Mutta on siinä ihana kori! Ja mikä sisältö!!
*kuolaa*

Tupuna kirjoitti...

Kyllä puikot saa tikutella,mutta niinhän me haluammekkin!
Varmaan Sulle annetaan lupa ostaa jokunen uusi kerä entisten huvettua:-)

kangaskasa kirjoitti...

Kori sisältöineen näyttää oikein hyvältä :) Sopii erinomaisesti olkkarin sisustukseen, ja on kiva pitää käden ulottuvilla. Minulla on kolme pientä koria, ja ovat aivan liian pieniä. Kaikki keskeneräiset pursuaa joka korista ulos.

MarjutJ kirjoitti...

Kunnon kori se olla pitää:) Sisältö näyttää kadehdittavalta.

Ukkoseis kirjoitti...

Noista muista kommenteista huomaa, että turhan ostoksen teit! Ei se tyhjene ikinä kuitenkaan ja kohta pitää ostaa lisäkoreja ja lisää lankaa ja ....!!!!

Lapsukainen kirjoitti...

Älkäähän nyt... Rakas äitykkä kutoo niin kamalaa vauhtia mulle sukkia, kun entiset virttyy, että tuo kori hupenee alta aikayksikön, mä teen tarpeeksi sukkatilauksia ;).

Oli tosiaan harmi, kun me ei enää löydetty sulle samanlaista koria, olis nimittäin ostettu...

Joten korin hupenemisprojektiin osallistun sillä, että olisi taas yhdet sukat venyneet liian suuriksi, joten uusia saisi tehdä...

marja kirjoitti...

Ihana kori sisältöineen:)
Meillä on samanlainen kori olohuoneessa.Ja samaa sarjaa kannellinen myös.Mutta ihan pyykkikäytössä kumpainenkin:)