keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Väri-iloa vapun kunniaksi

Jämälangat joutuivat laatikkoon takaisin, niiden työstäminen alkoi maistua puulta ja tarvitsin uutta inspiraatiota. Ja näiden Onlinen sukkalankojen kanssa sainkin väri-iloitella. Näissä langoissa värikirjo alkaa olla jo huipussaan, välillä on pitänyt virkata valkoista lankaa, että silmät ja sielu rauhoittuu =)

Sukat, perusmalli, koko 34-35

Lanka Online Supersocke Fantasy-color, väri 1017, 57 g

Puikot 3 mm bambupätkät (15 cm)

Lapsukainen, tämä on nyt se sinun valikoima värisi. Alkaako olla vähän liian ärtsyä? Jos et haluakaan näitä unisukiksi, niin tehdään toiset, vähän rauhallisemmat. Valitan kuvausrekvisiittana ollutta silittämätöntä terassipöydän liinaa. Ei ole ehtinyt rautaan tarttua ;)

Kaulahuivi, mallineule jostain kasari Dianasta, koko 220 cm x 14 cm

Lanka Online Supersocke Wintercolor, väri 1007, 112 g

Puikot 4 mm lasten pitkät (muuten tosi hyvät kapean huivin neulomiseen)

Tämä väripläjäys valmistui myös, suurimman osan taisin tehdä sitä tällä viikolla matkalla Lappeenrantaan ja takaisin. Halusin kokeilla sukkalangasta muutakin kuin sukkia, joten etsin helpon mallineuleohjeen vanhasta 80-luvun Diana-neulelehdestä ja ei kun lankaa puikoille. Alun perin oli tarkoituksena tuhota koko 150 g:n kerä huiviin, mutta siitä olisi tullut jo kilometrin pituinen.. Nyt lankaa taitaa olla vielä kämmekkäitä varten.

Näihin väri-iloitteluihin lopetan tämän kuukauden, kiitän Jämälankakuukauden järjestäjiä ja kanssaneulojia, oli kiva peuhata pienten nyssyköiden parissa ja keksiä nöttösistä jotain järkevää. Nyt tie käy uusiin aatoksiin kera siman (toim. huom. vaaleanpunaista kuohuvaa...) ja munkkien, jotka ystävällisesti äitini lahjoitti laiskalle tyttärelleen (kun en ollut kehdannut itse munkkeja paistaa). Illan menuu olisi pizzaa ja salaattia, silvuplee......

Oikein mukavaa ja kesäistä vappua! Eläkeehän immeisiks!

6 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Mahtavia vappuväri-ilotteluja sulla! Ihanan pirtsakkaa! Tuollaiset värit haluaisin minäkin.

Mukavaa vappua ja helatorstaita!

Kirsi kirjoitti...

iloista ja aurinkoista vappua! Tällä puolen kaupunkia ainakin paistaa. Kuis siellä?

Scaritsa kirjoitti...

Aivan ihanan värikkäät! Kirjoitin heti värinumeron ylös, jos sattuisin löytämään samaa lankaa. Noita oli varmaan ilo neuloa värien nopsasti vaihtuessa.
Iloista Vappua!

möhönasu kirjoitti...

Aurinkoista vappua :)

Tupuna kirjoitti...

Iloista, värikästä vappua!

MarjutJ kirjoitti...

Oikein hauskaa ja lämmintä vappua!