sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Pientä valmista

Viikonloppu on ollut niin aurinkoinen, että pihahommat ovat kutsuneet. Harava on heilunut ja piha siivoutunut. Tosin toinen puoli on vielä jäljellä, sillä alapihalla on vielä vähän lunta ja etenkin märkää... Talviloma odottelee viikon kuluttua, sitten viimeistään jatketaan.

Jotakin pientä jämistelyä on kuitenkin viikon aikana tapahtunut. Kännykkäpussitehdas käynnistyi - ja hyytyi, alkoi tympimään nuo pussukat =)


Kännykkäpusseja 6 kpl, koko keskimäärin 13 cm x 9 cm

Langat sekalaisia jämiä kaksinkertaisena, yht 126 g

Puikot 4 mm

Ompelin noihin hakaset, joilla pussin voi kiinnittää joko vyölenksuun tai johonkin laukun uumeniin. Nyt ei enää yhtään kännypussukkaa, lupaan!

8 palan tossut, koko 39-40

Lanka Nalle Colorin jämiä, 64 g

Puikot 3 mm sukkapuikot

Meinasi mennä sormisuuhun miten laput yhdistellään, että niistä saadaan edes jotenkin tossujen näköiset. Onneksi tuolla Käspaikan sivuilla on hyvä ohje, sen kanssa selvisin palapelistä. Totesin kyllä, että pidän tossumallini entisenä, vanhana tuttuna. Näiden kanssa meni kauan näpertäessä.

Muutoin tämä viikko on kulunut rauhallisissa merkeissä, vähän siivoamista, vähän pyykinpesua, vähän sitä ja tätä. Ai niin, kävinhän minä kävelytestissä tiistaina ja tuomio oli aika karu. Ei ollut kunto kasvanut jos ei ollut laskenutkaan. Mutta mitä muuta olisi voinut odottaakaan tällä laiskottelulla?

1 kommentti:

tupuna kirjoitti...

Omistan noi tossut, lahjaksi saadut...
Olen miettinyt , että kuinka ne kootaan, jahka värkkään lappuja,, nähtäväksi jää, että onko taas apua pyydettävä:-)