sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Isoja asioita

Kai sen nyt voi jo paljastaa, kun se on ollut lehdessäkin. Ne isot asiat. Meidän koti (rakas ja mieluisa talomme) on myynnissä ja uutta kotia etsitään. Olisimmehan me tässä olleet, tykkäämme talosta niin paljon, mutta meikäläisen kunto alkaa olla sellainen, ettei nämä talvet enää mene. Puun kantoa, lumitöitä, eikä kesällä puutarhatöitä tässä määrin.... (Mieshän tekee paljon, jos on kotona, mutta talvella pidän mökkiä pystyssä yksinään aina vähintään 20 pv.)Joskus on vaan pakko luovuttaa ja nyt on sellainen paikka. Itketty on ja paljon, sekä itketään vielä ennen kuin muutto on tehty =(. Nyt odotellaan tarjouksia (muutama pariskunta on käynyt katsomassa taloa) ja toivotaan, että talon löytää sellaiset ihmiset, jotka löytävät myös tämän talon sielun......

Tänä iltana tulimme takaisin kotiin.... Lapsukaisen ja Vävyn juhlat pidettiin ja meillä oli ainakin viikonlopun aikana mukavaa... Iso hali vielä sinne eteläiseen Suomeen, olette niin kovin rakkaita! Tullessa kävimme katsastamassa mitä kummipojalle ja perheelle kuuluu. Hyvää kuului, kummipoika oli oppinut kävelemään ja isot pojat olivat koristelleet omat huoneensa jouluiseen kuntoon. Oli mukava nähdä taas teitäkin!!

Matkan aikana, mennessä ja tullessa sain puolitoista sukkaa tehtyä. Mennessä pendolino oli puolituntia myöhässä (mitä meikäläisen tuuria => minä junassa, juna myöhässä) ja melkein kokonainen miesten sukka valmistui. Tullessa ei valmista tullut ihan niin paljoa, sillä tein yhden mokan ja purin osan sukkaa, sekä pimeys yllätti. Mutta kuvia valmiista työstä myöhemmin.

Huomenna alkaa taas kiireinen viikko. Muutama uuden mahdollisen kodin näyttö (maanantaista keskiviikkoon), kirpputoripöytä on järjestettävä (muutapa omakotitalosta pienempään..... huoh.) sekä muutama muu tehtävä. Saa nähdä tuleeko mitään valmista käsityörintamalla. Joulupukin juttuja pitäisi saada valmiiksi ainakin yksi. Ja viikonloppuna olisi myyjäiset, jossa olen luvannut olla mukana. Jess. Kuka valmistaisi meidän joulun??

6 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Tuollainen on iso muutos elämässä ja raskas päätös. Onnea uuden kodin metsästykseen ja vanhan myyntiin.

kangaskasa kirjoitti...

Kaikkea hyvää uuteen elämäntilanteeseenne! Voimia myös.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurja! Mutta niin, joskus on vaan annettava periksi. Toivottavasti löydätte yhtä sielukkaan asunnon :).

Toivottavasti et oo joulunpyhinä mun kanssa samassa junassa =D, mun aikataulu on niin älytön että puolen tunnin myöhästyminen Hyvinkää - Savonlinna-matkalla aiheuttaa myöhästymisen töistä..hippasen riskaabelia ;).

Hmm..mä en osaa laittaa nimeäni tähän, tämän kirjoitti siis Sini

MarjutJ kirjoitti...

Voi, miten ikävää, että joudutte luovuttamaan. Mutta joskus jostain ikävästä voi seurata jotain hyvääkin. Toivottavasti löydätte uuden, mieluisan kodin.

möhönasu kirjoitti...

Toivottavasti löydätte uuden kodin, josta aikanaan tulee yhtä mieluinen kuin nykyinen :)

Kirsi kirjoitti...

Toinen yritys laittaa. Ensimmäinen katosi bittiavaruuteen.

Onnea uuden etsintään!

Jaksuja ja lämmin halaus sinulle!