lauantai 13. joulukuuta 2008

Lauantain höpinöitä

Sori, sori, ei valokuvia.....

Tänään oltiin myyjäisissä Kipakan ja Katjan kanssa. Ei siellä oikein mitään myyty, mutta oltiinpahan paikalla =) Kiertelin paikan päällä ja katselin muidenkin pöytiä ja kaikilla taisi olla sama ongelma, ei kävijöitä, ei myyntiä. Ehkäpä neljät saman aikaiset myyjäiset / messut olivat tälle paikkakunnalle liikaa. Kaikkiin ei vain riittänyt kävijöitä.

No, onneksi ei ole tuo elanto noista myyjäisistä kiinni, niin saadaan se kinkku joulupöytään ilmankin.... Tai johan se kinkku ostettiinkin, kun löydettiin kivan pieni kinkku. Normaalisti ollaan jätetty kinkun osto viimeiseen viikonloppuun ja silloin on ollut myynnissä vain isoja malleja! Nyt kinkku odottelee jääkaapissa ensi viikonloppua, jolloin paistamme sen ja vietämme omaa jouluamme, päivää ennen jouluaattoa. Jouluaatto pitää viettää kuitenkin perinteisesti äidin ja isän luona... Tai sitten käy huonosti ja Mies on lähdössä töihin aatonaattona.... Silloinpa minä vietän sitä joulua vanhempieni luona.... itsekseni.....

Tänään olemme viettäneet "vapaapäivää" Miehen kanssa. Myyjäisten jälkeen ei ole tehty mitään ihmeellistä, paistoin vain pellillisen joulutorttuja ja laiton ruuan uuniin. Saunan jälkeen nautimme hyvää ruokaa ja takan lämpöä. Telkkarikin on ollut auki, mutta minä olen ainakin viettänyt enemmän aikaa lukemalla neuleblogeja ja tekemällä sukkia. Mitä en ollenkaan ymmärrä, minullahan on kassillinen valmiita sukkia =( Ehkä teen seuraavaksi yhden joulupukin jutun valmiiksi ja sitten taas siivoan.... Kirpputorille mahtuu vielä tavaraa !

Niin.... viikonloppu on sujunut paljon mukavimmissa merkeissä. Anoppi toipuu oikein hyvin ja on jo kovin touhukas! Nyt kun vain joku saisi Anopin vähentämään "harrastuksiaan". Joku vain voisi tehdä valmiiksi minun koulutehtäväni. Jotenkin tuntuu, että maanantain dedline on ihan liian lähellä =)

1 kommentti:

Lapsukainen kirjoitti...

Tervetuloa opiskelun ihmeelliseen maailmaan, jossa deadlinet tuntuvat aikaistuvan itsestään... ;).