perjantai 26. joulukuuta 2008

Jouluruokaa / -rauhaa ????

Joulu alkaa olla jo "kärsitty". Ei vaineskaan, on ollut oikein mukava joulu. Aattoiltaa vietimme vanhusporukalla (vanhempani, Miehen äiti ja vanha tätini), hautausmaalla käyden ja hyvää jouluruokaa syöden. Joulupukkia emme nähneet kuin tien päällä. Monella lapsella taisi olla lahjarikas joulu kun pukkikin kulki maantietä isolla, punaisella pakettiautolla =) Tosin kotona odotti tonttujen tuoma paketti, minulle ja Miehelle. Sain pukilta lisää neulonta-aikaa dvd-boxin muodossa, joten iso kiitos Lapsukainen, Vävy ja Mies!

Sitä neulonta-aikaa onkin vietetty Miehen kanssa kotioloissa. Eilinen päivä vietettiin elokuvamaratonia; ensiksi katsottiin monen kuukauden harkinnan jälkeen (ei vaan ole ollut aikaisemmin niin paljon joutavaa aikaa) Da Vinci koodi (hyvä ja pitkä elokuva, mutta jotenkin pidin kirjasta enemmän) ja loppuilta vietettiin KungFu Pandan parissa. Jostain syystä Joulupukki oli huomannut, että se puuttui meidän piirrettyjen elokuvakokoelmastamme ja toi sen Miehelle joululahjaksi ;)

Tänään lähdimme tapaninpäiväajelulle ja kävimme kiertämässä Anoppilat. 6 v-ystävämme oli joulun vietossa mummolassa ja esitteli mieluusti kivoimmat joululahjansa; kauko-ohjattavan auton (miten se Mies osasikaan....) sekä Muumi-tietokoneen. Tämä tätykkä ei oikein osannut käyttää sitä......

Eli hyvin on joulu mennyt, syöden, sitten vähän huilaten ja taas syöden.... Tänään jo kieltäydyttiin syömästä jouluruokaa ja teimme yllätys, yllätys; kinkkupitsaa! Runsaasti salaattia mukaan ja jopa maistui! Neulomisia on taas tehty, mutta mitään valmista ei vielä ole. Tai on yksi joulupukin juttu esittelemättä (valmistui aatonaatto iltana), mutta kun lahjan saaja ei ole vielä sitä saanut, niin jääköön vielä salaisuudeksi. Kummipojalle vaan tiedoksi, että Mummolasta löytyy vielä yksi Joulupukin "unohtama" paketti. Toimitetaan kun keretään....

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minä meinasin tehdä huomenna kinkkupitsaa! :-)

Minäkin olen jo tympiintynyt jouluruokiin, jotenkin ovat niin kauhean täyttäviä, vaikka yrittääkin syödä vähän! Tai sitten vain kuvittelen, kun en niistä niin kauheasti tykkää... :-)

Kirsi kirjoitti...

Meille toi pukki myös Kunfu Pandan ja se on muuten ihan hyvä.

Lapsukainen kirjoitti...

Jostakin syystä kuunneltiin aika tarkkaan noi vihjeet.... Vihjeet oli kuunneltu kaikin puolin hyvin ;).

MarjutJ kirjoitti...

Minulla on vielä töissäkin kinkkua eväänä:(