torstai 11. joulukuuta 2008

Matalalentoa ja lisää harmaita hiuksia

Tämä viikko on ollut yhtä matalalentoa. Ei ole ehtinyt muuta ylimääräistä tehdä kuin käydä petissä nukkumassa. Ja huonosti sitäkin.

Minä olen pintaa raapaisemalla tyhjennellyt kaappeja ja varastoja, hinnoitellut tavaroita kirpputorille (noilla hinnoilla ei kenenkään pitäisi valitella..), siivonnut vähän muutenkin ja yrittänyt välillä tehdä koulutehtäviä. Koulutehtävän dedline on maanantaina, tehtävä on vain vähän aloiteltu..... No, viikonloppu aikaa......

Mies on ollut lomalla ja siivoillut omia varastojaan. Jopa niin tehokkaasti, että jouduin tilaamaan tänään jätehuoltofirmasta lisätyhjennyksiä parin kuukauden ajalle. Minkähän takia meidän varastoista löytyy roskistavaraa pilvin pimein, kun me ollaan vaan säilötty kunnollista " jos tätä vielä tarvitaan"-tavaraa ;)

Pari kämppää ollaan käyty katsastamassa. Toinen niistä olisi ollut ihan mieluinen, mutta siitä oli tehty jo tarjous. Yksi asunto jäi kokonaan katsomatta, kun se myytiin tuntia ennen näyttöä. Mutta ei vielä ole onneksi kiire, omakin on vielä myymättä. Eikä ennen joulua kukaan tee asuntokauppaa.

Pari pientä neuletta on valmistunut viime viikkoina. Neljä peruspipoa, katsotaan onko niillä kysyntää myyjäisissä. Niin, nekin on vielä lauantaiaamuna. Voisinpa monistaa itseni pariin paikkaan kerrallaan, niin ehkä jotain saisinkin aikaan.
4 kpl 2o2n-pipoa, 100 s = yksi koko, venyy ja paukkuu =)
Lanka sukkalankajämiä, Nallea, Isoveljeä, Onlineä, yht. 151 g
Puikot 3 mm pyöröt ja 5,5 mm sukkikset
Kaulahuivi korinpohjaneuletta, koko 172 x 14 cm
Lanka Sidar Hug, väri lilavalk, 150 g (= 3 kerää)
Puikot 8 mm pitkikset

Tänään tuli muitakin harmillisia uutisia. Anoppi vietiin pillit huutaen tänään sairaalaan ja nyt hän lepäilee sydänosaston valvonnassa liuotushoidossa. Itsekin siellä olleena tiedän, että hoito on todella hyvää, eikä tilanne ollutkaan niin kriittinen kuin aluksi luultiin. Mutta tilanne säikäytti ja aiheutti ylimääräisiä tykytyksiä minullekin. Sekä muille läheisille, luonnollisesti. Kuka vaan kertoisi ikiliikkuja-Anopille, että nyt voisi jo vähän vähentää vauhtia ja ottaa välillä ihan rennosti?

Huomenna olisi etäpäivä, kassi on täynnä töitä (osa jäi tänään tekemättä kun tuli äkkilähtö). Töiden jälkeen olisi taas siivoushommia, neulomishommia, muita hommia.... Joten palaillaan, joskus. Ai niin, vielä yksi juttu. Olen pahoillani, Blogilista on väittänyt minun päivittäneen, vaikka en ole ollut tietokoneen lähelläkään.....

2 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Mukavan värisiä pipoja. Tykkäänm yös tuosta korinpohjaneuleesta, tekee kaulaliinaan kivasti ilmettä. Paranemisia anopille.

MarjutJ kirjoitti...

Kaulaliina on hieno! Toivottavasti anoppi paranee.