keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Tilinpäätöstä

Omaan neulevuoteen voi jo tehdä tilinpäätöstä, asiakkaiden tilinpäätöksiin paneudutaan vasta vuoden vaihteen jälkeen. Joulun aikaan olen istunut paljonkin sohvalla puikot kädessä, mutta monta iltaa on mennyt ilman neulettakin. Tosin ainakin yhden niistä olen ollut niin kipeä, ettei ole tehnyt mieli muuta kuin uinua. Mutta tässä viime päivinä valmistunutta.

Ensiksikin joulu aatonaattona tämä joulupukin apulainen sai vasta valmiiksi tähtisilmäpojalle tähtinappihaalarin. Eilen illalla kummipoika perheineen kävi sitten hakemassa pakettia ja ainakin äiti oli tyytyväinen. Poikaa kiinnostivat paljon enemmän käsillä olevat kannettavat tietokoneet..... Tähtinapit ovat varmaan epäkäytännölliset, mutta muutakaan sopivaa ei löytynyt varastoista nappikauppiaan ollessa jo kauan joululomalla =)

Pojan haalari, koko 96 cm
Lanka Schachenmayr Nomotta bravo, väri 8182, 291 g
Puikot 4 mm pyöröt

Jouluaattona en saanut äidin käskystä neuloa, mutta joulupäivänä heti oli kokeiltava tätä Noro-lankaa. Tein huivin, mutta lanka vaan ei ole minun juttuni. Minusta se ei ole hintansa arvoista, en vaan tykkää. Paitsi näistä väreistä, nehän hehkuvat!

Noro-huivi, koko 167 x 14 cm
Lanka Noro Kureyon, väri 184F, 97 g
Puikot 8 mm

Mitäpä sitä tuli sitten tehtyä tänä vuonna. Ainakin läjä sukkia, jotka eivät kelpaa enää kenellekään =) No, ehkäpä aika kauppaa tavaran. Osaisinpa vain olla tekemättä sukkia lisää....

Tässä vuoden saalis:
-hartiahuivi x 8, 1273 g -sukat x 62, 3111 g -lapaset x 17, 788 g -kauluri, 55 g -liivi x 2, 520 g -pipo x 18, 826 g -neuletakki x 5, 1901 g -vauvan haalari x 2, 541 g -patalappu x 18, 502 g -tossut x 5, 217 g -käärme x 4, 463 g -kännykkäpussi x 9, 192 g -kaulahuivi x 10, 1118 g -vauvan housut x 1, 116 g -kassi x 1, 286 g -hiiret x 3, 15 g

Yhteensä 11 kg 924 g.

Vähän jäi vajaaksi kahdestatoista kilosta. Ja jos keskeneräiset otettaisiin mukaan, niin yli menisi ja reilusti. Meillä kun tahtoo olla noita puikkoja kiinni keskeneräisissä töissä vähän joka nurkassa =)

Ja hei, meinasi ihan unohtua tämä uuden vuoden lahja. On se vaan niin hieno! Made in Mies.Mies teki minulle karkkikupin kotipihan koivusta. Tuli vaan niin pieni, ettei siihen mahdu montaa Geisha-konvehtia, olikohan tässä jokin juoni takana ;) Joka tapauksessa, tämä on kaunis ja sileä...

Ja sitten lopuksi ärrinpurrin osasto. Aluksi olin kipeä, sitten olin toisella tavalla kipeä ja nyt äsken kun syötiin, tippui hampaasta palanen. Argh!!!!

Kaikesta huolimatta: Oikein mukavaa vuoden vaihdetta ja onnellista, turvallista ja mieluisaa uutta vuotta! Tapaamme ensi vuonna!

13 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvä alkavaa vuotta!

Lapsukainen kirjoitti...

Tännepäin kelpaavat sukat vallan mainiosti ja tuon huivinkin värit ovat kauniit ;). (vink-vink...)Olet rakas !

Annika kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta. Taitava mies sulla, aivan ihana karkkikippo. Voisin kuvitella, että tuollainen olisi hyvä vaikkapa avainten säilytyspaikkana.

Tarja kirjoitti...

Lankaisaa uutta vuotta!

Kate kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin!
Vai että yli 3 kg sukkia olet saanut aikaiseksi, vau.

katri kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle myös :)!!!!!

Taija K kirjoitti...

Ihanat värit huivissa ja kulho on upea. Hyvää uutta vuotta!

Hepsi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja miehellesi!
Taitavia olette käsistänne molemmat!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta sinulle!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta sinulle!

Scaritsa kirjoitti...

Saitpa neulotuksi paljon vuoden aikana. Ensi vuonna vieläkin enemmän... tottakai! Hyvää uutta vuotta 2009!

letttu kirjoitti...

Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2009 :)

Marjut kirjoitti...

Oikein mukavaa tätä vuotta! Onpa kaunis kuppi:)