sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ei kun taas sukkia

Tällä viikolla työ meinannut haitata harrastuksia ;) Kiirettä on pitänyt ja aamulla on saanut kampeutua ylös ja työmaalle ennen kukonlaulua, jotta pääsisi sieltä pois vielä säädylliseen aikaan. No, olen minä joka päivä jo neljältä lähtenyt, mutta kun seitsemältä aloittaa ja ei pidä mitään ruokatuntia, niin tuleehan siinä päivälle mittaa. Etenkin kun normaali työpäivä on vain 7,5 h mittainen. Aivojen kapasiteetti tekee jo rajoituksia pidempään uurastamiselle. Tämä on nyt tätä, kesällä löysäillään sitten enemmän.

Neulepuikot ovat iltaisin käväisseet vain käsissäni. Nämäkin sukat ovat jo edellisellä viikolla valmistuneita. Steppi kerän lopusta tein toiset sukat. Olisin saanut vielä hiukan isommat, mutta nämä tein.
Step-sukkaset, koko 32-33
Lanka Austerman Step 6 Mosaik, väri 106, 47 g
Puikot 3,5 mm

Seuraavat sukat ovat olleet tekeillä aika pitkään. Lankana kaapin pohjalta löytynyttä Trekkingiä. Ostin tuota lankaa silloin kun kuulin ensimmäistä kertaa tulevani mummoksi. Siitä on jo kolme vuotta =). Langasta tein ensin nutun Mussukka ykköselle. Kuva vähän vääristää värejä, mutta kirjavat ovat, uskokaa pois.
Kirjavat sukat, koko 38-39
Lanka Trekking Hand Art, väri Tobago 512, 60 g
Puikot 3,0 mm

Joulua ennen Rellanalta tilatuista langoista löytyi ihanan joulunpunaista ja paksua sukkalankaa. Nyt on ensimmäinen joululahja tehty! Kenelle, siitä ei minulla ole aavistustakaan. Kerttu-sukat on vaan niin mukavat tehdä.
Kerttu-sukat, koko 37-38
Lanka Rellana Flotte Socke 6 fach, väri 103, 69 g
Puikot 3,5 mm
Tällä viikolla sitten on valmistunut jotain pientä. Siitä paremmin seuraavassa postauksessa. Nyt vähäksi aikaa telkkarin ääreen neulomaan. Ruokaakaan ei tarvitse tänään tehdä, sillä äiti ja isä syöttivät lapsensa. Äidin mielestä hänen pitää vähän vahtia minua sillä aikaa kun tuo Ukkokulta on työmaallaan. Että saan syömistä ja auto lähtee käyntiin ja että meillä on jääkaapissa ruokaa jne. jne. Enhän minä ole kuin kohta kolmekymmentä vuotta asunut omassa huushollissa..... Mutta äidit taitaa olla aina äitejä. Lupaathan sanoa Lapsukainen, jos minä rupean hössäämään liikaa?? =)

3 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Ihania sukkia ja ihana on äitis :D "Vahtii" sinua :)

Pami kirjoitti...

Siis äidit on aina äitejä!! :-)

Lapskainen kirjoitti...

Kyllä mä muistaan sanoa jos liikaa hössötät ;). Nuo joulunpunaset sukat vois tulla tänne =).