lauantai 25. helmikuuta 2012

Kieputusta jälleen

Nämä kieputushuivit ovat vieneet mennessään. Aina kun yksi huivi putoaa puikoilta, niin toista pitää aloittaa. Eikä tässä tautikierteessä olekaan aivotoimintaa monimutkaisempiin neuleisiin. Parin kuukauden sisään olen saanut jo toisen keuhkoputkentulehduksen ja antibioottikuurin. Tai ihan varmuutta ei ole siitä, että oliko se ensimmäinen vain vähän aikaa piilossa ja putkahti uudelleen esiin minua ilahduttamaan ;). Joka tapauksessa on yskitty keuhkoja pihalle pala kerrallaan..... toivottavasti nuo lääkkeet alkaisivat pian tehoamaan, kuurista on syöty jo puolet, eikä helpotusta oloon ole tullut.
Sininen kieputushuivi, koko 68 x 14 cm (siis kaksinkerroin)
Lanka Sempati karmen, väri 123, 105 g
Puikot 5 mm pyöröt

Tämän sinisen jätin jo heti omaan käyttöön, vaikka äiti meinasi omia sen. Lupasin tehdä äidille oman, joskaan en tuosta langasta. Sitä kun ei ole enää uuteen huiviin. Lanka ei kutita yhtään ja koko sattui just sopiva. Näiden huivien teossa on se ikävä puoli, ettei neuleen ollessa puikoilla pääse yhtään hahmottamaan huivin kokoa. Tulee mikä on tullakseen.
Punainen kieputushuivi, koko 54 x 14 cm
Lanka Hjertengarn Palino, väri 8390, 110 g
Puikot 4 mm pyöröt
Meidän Tiltu ajatteli lämmittää huivilla myös toista korvaansa =).

Frilla-huivi nro 2, pituus 124 cm (8 silmukkaa)
Lanka Novita Frilla, väri 822, 98 g
Puikot 5 mm 

Sen toisen Frilla-keränkin sain vihdoin tehtyä ja tämän jälkeen en ihan heti koske tähän röyhelölankaan. Ei vaan ole minun juttuni. Harkinnassa on vielä sekin, että pidänkö tämän itse, vai lahjoitanko eteenpäin.

Täällä päin Suomea alkoi hiihtolomat. Minun lomaani on vielä pari kuukautta reipasta työrupeamaa. Eikä auttaisi olla sairaanakaan, sen verran kiirettä pukkaa. Ylitöitä en meinannut kuitenkaan ensi viikolla tehdä, kun Ukkokulta on vapaalla ja kotona. Sitten kun hän lähtee torstaina taas töihin, on jälleen ylitöiden aika. Nyt kuitenkin jatkan uutta kieputushuivia sohvan nurkassa ja yritän häätää tautia kauemmaksi =).

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Paranemista sinulle oikein kovasti. Aivan ihania huivituksia olet tehnyt:)

Lapsukainen kirjoitti...

Jos et tuota Frilla huivia pidä, se voi löytää tiensä taas mulle ;).