tiistai 7. helmikuuta 2012

Ensin kesytin Frillan, sitten selätin sen

Muoks. Kävin lisäilemässä kuvat uudelleen. Joku oli varastanut ne =)

Nolo langanosto tempaukseni Anttilassa sai vielä lisää noloutta, kun kuulin, että nykyisin tuota lankaa saa alle vitosen kerä. Ja olisi saanut silloinkin, jos olisi ostanut oikeasta paikasta. Voitte vaan kuvitella, miten tämä ostokseni on harmittanut minua sydänjuuria myöten. Ja ehkä siksi sen tekeminenkin vastusti minua koko ajan. Vaikka kuinka väänsin ja käänsin, kokeilin ja muutin tyyliä, niin ei ollut tämä lanka sopivaa minun puikoilleni. Lopulta kuitenkin hammasta purren ja pahalla sisulla oltiin tässä.

Lapsukainen, sinun keväthuivisi on nyt valmis. Hiellä, tuskalla ja parilla kirosanalla valmistettu. Toivottavasti ne ärräpäät ei hypi sieltä silmille ja aiheutta kiukkuisuutta, kun tämän huivin kietoo kaulaansa =).

 Frilla huivi, koko 9 cm x 140 cm
Lanka Novitan Frilla, väri 889, 100 g
Puikot 3,5 mm

No, tulihan kokeiltua tuokin. Se ennen muinoinen -jokunen vuosi sitten pyörinyt- röyhelölanka oli minusta mukavampi neuloa. Vielä olisi toinen Frilla-kerä odottelemassa sitä, kun olen tarpeeksi kiukkuinen =) Alkuviikosta päätin, että ensi perjantaina lähden mussukoiden luo leikkimään ja tietoisuuteen iski myös se, että Mussukka kolmonen, jo 3 kk vanha, ei ole saanut mummolta yhtään omaa neuletta. Aloitin sitten kiireellä lankakorista löytyneellä kerällä (saatu kaupantekijäisenä Lankatalo Nordiasta) omenanvihreitä sukkia. Ja höh, tuloksena oli sukat Mussukka kakkoselle. Liian paljon silmukoita.... Joka tapauksessa, tulevat varmaan jonkun käyttöön.

Mussukka-sukat, koko 1 v
Lanka Svartafåret Sara, väri 80, 23 g
Puikot 3,0 mm

Citymarketista löysin tälläisiä namulaisia.

 Muistan kun omassa mummolassani oli näitä Kastehelmi-lautasia kirkkaina ja vihreinä, tummempana kuin tuo omenanvihreä.Tietenkin pyhäkäytössä, mutta lapsenlapset taisivat olla sielläkin rakkaita, sillä muistan syöneeni tuollaiselta lautaselta piirakan jos toisenkin. Nyt ajattelinkin kasailla aikaa myöten nämä tuikkukipot joka värissä ja sitten siirtyä seuraavan koon kuppeihin, ja lautasiin, ja... ja....

5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Tässä varmaan pitäisi olla kuvia, mutta minä en näe niitä.

Lapsukainen kirjoitti...

Tuo huivi vaikuttaa kuvan perusteella miulle aivan passelilta ;). Sanoisinko, että on jokseenkin mun tyyliä ;). Jospa se veis siellä lenkillä sitä hermoilua vähemmälle...

Marjut kirjoitti...

Tein kolmisen vuotta sitten röyhelölangasta kummitytölle huivin ja se taitaa toistaiseksi riittää:D
Huivisi on kyllä nätti samoin sukat.

Ukkoseis kirjoitti...

Tuo keräilyinto vähän pelottaa...

Lapsukainen kirjoitti...

Se on "isä" kato tarttuvaa, tuo keräilyinto meinaan ;O