tiistai 28. helmikuuta 2012

Vielä yksi

Äidille piti sai tehdä vielä yhden kieputuksen. Tästä tein vähän leveämmän, sillä hän halusi käyttää huivia myös huppuna+kaulahuivina. Tein kaksi makkaraa lisää ja kun testasin huivia, niin se oli juuri sopiva hupuksi ja kaulan ympärille. Tämä siis onnistui kerralla =)
Äidin kieputus, koko 76 x 16 cm (kaksinkerroin)
Lanka Kuka yarns, Baby color, 142 g
Puikot 5 mm pyöröt

Tästäkin tuli ihanan pehmeä ja kutittamaton, ihmekö tuo kun lanka on 100 % akryyliä. Värikin pitäisi sattua aika moneen takkiin. Huomenna meinasin käydä luovuttamassa tämän ja "tappelemassa" huivin hinnasta. Äidille kun ei mene millään perille se, että sukulaisilta ei pyydetä rahaa neuleista. Etenkään äidiltä. No, jos langat haluaa maksaa, niin se sitten kustansi kokonaiset 1,80 €. Turkista tilattua, Yarn Paradisen lankaa, kerä 'a 60 senttiä =).

Nyt ei kieputuksia vähään aikaan. Sukat laitoin puikoille, sillä yhden päivän vielä huilaan sairaslomalla ja parantelen keuhkoputkentulehduksen rippeitä. Onneksi olo alkaa olla jo siedettävä, siihen piti ruveta itse tohtoriksi ja kaivella lääkekaapista entisiä lääkkeitä. Sairaslomaa kyllä kirjoitti ihan laillistettu lääkäri ;). Kortisonia pistin kehiin, sillä vasta keuhkot rauhoittuivat.

Ei kommentteja: