torstai 10. tammikuuta 2013

Hyväntekeväisyys sukkia

 Facebookissa on Olet tärkeä-ryhmä, joka viime vuonna neuloi myssyjä vastasyntyneille. Loppuvuoden ja vielä tämän tammikuun neulomiset ovat olleet sukkia, jotka lahjoitetaan Savonlinnan laitoksissa eläville vanhuksille. Aikapula ja muut hommelit ovat vähän rajoittaneet tähän tempaukseen osallistumista, mutta sain kuin sainkin jotain aikaan. 
 Siniset sukat, koko 38-39
Lanka Red Heart Denver, väri 12, 80 g
Puikot 3,5 mm
 Raitasukat, koko 38-39
Lanka Novita 7 veljestä raita, väri 834, 117 g
Puikot 4 mm
Raitasukat, koko 38-39
Lanka Novita 7 veljestä raita, väri ??, 120 g
Puikot 4 mm
 
Näillä kolmella parilla mennään, lisäksi meinasin kaivella muutamat sukat lisää neuleiden säilytyslaatikostani. Minulla on yhden kaapin lattialla iso laatikko, johon viskon valmistuneet neuleet, jos en tiedä sillä hetkellä mihin ne kuuluisivat.... sieltä sitten etsitään lahjoja, muistamisia, lämmikettä ym.ym.
 
Nyt nämä sukat olisi vain saatava eteenpäin Katjalle, mahtavan touhukkaalle naiselle, joka perheen, työn ja opiskelun ohessa jaksaa vetää myös näitä projekteja.

1 kommentti:

MariJ kirjoitti...

No vihdoin viimein tänne pääsee kommentoimaan! Mahdoitko huomata, kun jätin sinun vanhaan blogiisi tiedon (kun en muuten saanut sinuun yhteyttä), että täältä oli kadonnut kommentointimahdollisuus ja myös kaikki vanhat kommentit. Mutta hyvä kun nyt toimii! Piti vain sanomani, että hienoja sukkia olet kutonut! :)