keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Tilinpäätös

Tämä vuosi on melkein finaalissa. Yhtä äkkiä tänään tajusin, että nyt on laitettava viimeiset tekeleet blogiin muistiin, että tulevat edes oikean vuoden puolelle =) Bloggauskaan ei ole oikein inspiroinut, kun ensin oli mukavaa hulinaa joulun ajan ja eilen astui tupaamme hyytävä hiljaisuus.... Miehen kanssa haamuiltiin kuin vanhat pöllöt; ei osattu tehdä mitään kun Lapsukainen, Vävy ja Mussukka olivat lähteneet jatkamaan matkaa toiseen mummolaan. Jotain olennaista puuttui, se iloinen kalkatus 3 kk:n suusta..... Iso ikävä jäi.

Joulun aikaan ja ennen joulua tuli tehtyä pientä piperrystä. Ensimmäisenä valmistui sukat. Tämä oli kiva malli, kunnolla "näköä", mutta silti niin helppo, että telkkaria katsellessakin onnistui. Tätä ohjetta/mallia tullaan käyttämään uudelleenkin.
Hepsin sukat, koko 35-36
Lanka Katia Ole socks comfort, väri havun vihreä 13, 53 g
Puikot 2,5 mm Knitpicks

Toiset sukat valmistuivat kuin itsestään, oli niin mukavaa lankaa. Pitääkin laittaa ostoslistalle lisää tätä. Helppo neuloa, ihanat värit, eikä halkeile yhtään. Lisää, kiitos =) Tämä lanka kuten edellinenkin on ostettu Ketunpään lanka-alesta.
Naisten sukat, koko 37-38, perusmalli 5o2n
Lanka TeeTee Pallas, väri 050, 80 g
Puikot 3,25 mm Knitpicks

Tähän loppuun latasin vielä yksien lapasten kuvan, mutta onnistuin ensiksi tuhoamaan sen ja toiseksi en onnistunut enää lataamaan uutta kuvaa. Joka tapauksessa olen tehnyt ihan peruslapaset koko naisten, Järnbo Garnin kirjavasta langasta (vyötteenkin onnistuin hävittämään ennen bloggausta....). Lankaa kului kuitenkin 48 g. Kuvan laitan joskus, jos se haluaa ilmestyä nettilevitykseen.

Tänä vuonna kului lankaa vajaa 9,3 kg. Paljon vähemmän kuin viime vuonna. Olisikohan muutama iso, aikaa vienyt juttu (muutto, Mussukan syntymä....) vienyt aikaa pois neulomiselta? =) Ja toisekseen, en ole tehnyt muita kuin pikkupiperryksiä koko vuoden, miten sitä voisikaan lankaa kulua äärettömiä määriä? Ensi vuoden tarpeisiin olisi kyllä lankaa jo valmiina, mutta tuskin onnistun välttämään hyviä houkutuksia. Kuitenkin ensi vuoden "johtotähti" on se, että ensin kolutaan omat varastot, sitten vasta hankitaan uutta. Johonkinhan noita on tuhottava, ei tähän asuntoon enää paljoa enempää mahdu =)

Kiitos seurasta tänä vuonna sukulaiset, ystävät ja blogitutut. Toivottavasti tapaamme myös vuonna 2010!

Hyvää ja käsityörikasta uutta vuotta!

5 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Kun olis edes jokunen kilo noita vanhoja varastoja, eikä kaikki vaan uutta ostotavaraa! Saas nähdä pitääkö ostaa vielä lisää laatikoita sängyn alle tänä vuonna! Valituksista huolimatta, oikein hyvää uuttavuotta kaikille neulojille ja mulle blokin seuraajille!

MariL kirjoitti...

Komeita sukkia!

Marjut kirjoitti...

Kivoja sukkia! Hepsin malli on minullakin listalla ja Pallasta olen hypistellyt useammassa paikassa.

Oikein ihanaa vuotta 2010 sinulle ja koko perheellesi!

TeSa kirjoitti...

Oikien hyvää uutta vuotta sinulle.
Ihana väri alemmassa sukkaparissa.

Omppumato kirjoitti...

Raketit raikaa,
ripaus taikaa,
Hyvää Uutta Vuotta,
tulevaa aikaa!