maanantai 25. lokakuuta 2010

Sukkasillaan

Heh, äsken kun odottelin kuvien latautumista bloggeriin, niin nukahdin =) Se ei siis tapahdu kovin räväkästi ja Picasan puolelta ei ollenkaan. No, nyt on kuvat blogissa ja minäkin olen herännyt. Jatketaan!

Mitä enemmän pimeys hiipii päiviin, niin sitä vähemmän minä saan mitään aikaiseksi. Työt tuntuvat takkuavan ja kotona ei neulominenkaan luonnistu. Tai joka ilta väkerrän jotain, mutta mitään valmista ei oikein synny. Vai johtuisikohan se siitä, että keskeneräisiä on kori täynnä, jokaista kun vähän nykäisee, niin yhtään ei valmistu. Aikanaan sitten enemmän, tällä viikolla on pari työtä päässyt pois puikoilta.
Sukat kolme vuotiaalle
Lanka OnLine SuperSocke, väri 1246, 45 g
Puikot 3,25 m Knitpicks
Bones-sukat Neulekirjasta, koko 38-39
Lanka Araucania Ranco Multy, väri 337, 75 g
Puikot 2,55 Knitpics

Minun piti jatkaa sukkia yhden mallikerran pituuden verran, oli sen verran ohut lanka ja väärä neuletiheys. Näistä tuli ihan kivat sukat helposti, vaikka kierretyt oikeat silmukat meinasivatkin käydä lopulta hermoon. Muutama automatka ja muutama sairaalareissu, niin sukat olivatkin jo valmiina.

Lauantaina neuloin muiden ihmetykseksi bussissa, kun menimme paikallisen reumayhdistyksen kanssa teatteriin Kuopioon. Sukkaa syntyi matkustaessa jonkun verran ja Kilpakosijat-näytelmäkin oli hyvä. Seurassakaan ei ollut valittamista ja ruokaa saimme mahat täyteen ravintolassa. Kaiken kaikkiaan reissu oli mukava, sellaisen voisi tehdä vaikka uudelleenkin. Tänään jatkoin samaista sukkaa keuhopolilla kun kävin hakemassa toisen siedätyspiikin. Nyt jo huomasi, ettei piikissä pelkkää vettä ollut. Tuli ihan kiitettävän kokoinen punainen läikkä pistospaikan ympärille. Muita oireita ei tullut, vaikka hoitaja vähän väliä kävikin tsekkaamassa olenko vielä tolpillani.

Jos nyt jatkaisi vaikka kummitytön puseroa, se alkaa olla jo kainaloissa asti, mutta vielä siinä olisi tekemistä. Lisäksi pitäisi keskittyä Mussukka kakkosen kastetauluun. Sekin on vielä vähän vaiheessaan =) Pitäkää itsenne hereillä, pimeydestä huolimatta!

3 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

http://talpuoljokkee.blogspot.com/2010/10/bonesit.html

Mitäköhän tein väärin tuon kantapään kanssa..? Montako kerrosta sulle tuli kahdella puikolla ennen kuin lähdit kaventamaan ja montako silmukkaa jäi "kääntymisten" väliin..?

Hepsi kirjoitti...

Kauniita sukkia! Ihanan värisiä!

Näppi kirjoitti...

Kivan värisiä sukkia. MÄ en voi neuloa bussissa vaikka haluaisin. Oon aina ollu erityisesti bussissa huonovointinen ja vaikka kahtosin vaan etteenpäin, silti tullee huono olo. Meen töihin bussilla ja arvaa ottaako kaaliin ku hyvvää neulomisaikaa ois päivittäin yhteensä tunti, mutta ku ei pysty neulomaan.