lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet postaukset =)

Tässä on 8,2 kiloa lankaa =). Koko kippo ei tullut täyteen vuoden aikana, vaikka salaa toivoin niin. Tosin muutama vyöte on matkannut neuleiden mukana, mutta niistä ei olisi ollut paljoa apua. Pitäisiköhän siirtyä pienempään kulhoon vai neuloa ahkerammin?

Langoista yritin päästä eroon lahjoittamalla niitä muovikassillisen tällä viikolla anopille, mutta ei tuo paljon varastoissa näkynyt. No, anoppi saa neuloa myös sukkia, sillä langat olivat Nallea ja Seiskaveikkaa. Olivat kuulema edelliset sukat huvenneet joulun alla. Hän yritti tarjota minulle niistä uutta lankaa tai rahaa. En huolinut, paras "palkka" niistä on, että joku saa sukat jalkoja lämmittämään. Itse kun en ehdi neulomaan ihan koko suvulle =)

Ja sitten on ihan pakko esitellä (ja elvistellä) joululahjaksi saamallani korulla. Nämä minun rakkaani olivat hommanneet minulle Kalevala-korusarjasta Carmenin, jo monta vuotta ihailemani korun. Tosin se on tässä kuvassa "lainaketjussa", sillä sen oma hopeaketju on niin pitkä, että pallukka roikkui toisen pallukan päällä, eli mahani kohdalla =) En halunnut korostaa moista kohtaa hienolla korulla ;) Tykkään tästä ihan kamalasti - ja vieläkin enemmän, jos saan siihen hommattua "oikean", mutta lyhyemmän ketjun. Kiitos vielä kerran rakkaat!
Tänään - tai eilenkään - en ole tehnyt yhtään uuden vuoden lupausta. Jotain haaveita minulla on, mutta on parempi, ettei niistä huuda ääneen. Monta asiaa on, joita voi korjata uuden vuoden aikana ja monta asiaa voi pitää ennallaan.... Parasta kuitenkin on seurata pikkuisten rakkaiden elämää ja kasvua tulevan vuoden aikana. Monta ilon aihetta varmaan tulee vuoden mittaan, niistä jo ensimmäinen löytyi tänään; Mussukka ykkönen oppi kävelemään joulun jälkeen =). Jouluna vielä käveltiin mummon tai papan etusormesta kiinni pitäen, mutta tänään tuli sähköpostiin video, jossa neiti vetelee pitkin huoneistoa ihan omin avuin, välillä vähän tasapainoa hakien, mutta itse kuitenkin =) Ja Mussukka kakkonen, hän nauraa ja jokeltelee! Niin ne lapset kehittyvät. Toivottavasti me isovanhemmat voimme olla apuna ja turvana myös tulevana vuonna, niin noille meidän lapsille (Lapsukaiselle ja Vävylle) kuin heidän lapsilleenkin.

Tämä vuosi - niin kuin edellinenkin - aloitetaan jatkamalla neulomista. Ukkokulta kaipaa kauluria ja se on jo puolessa välissä. Ei ehdi ihan maanantaiksi mukaan, mutta seuraavalla lomalla (20 päivän päästä) on jo odottamassa. Kaikille blogiystäville ja kanssaneulojille (ja täällä piipahtaville sukulaisille) toivottelen oikein mukavaa vuotta, eläkää ihmisiksi =)

6 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta!

MariL kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Villanne kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta!

- H - kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!

Ihmettelin otsikkoa lukiessani, että millaisenhan lankakasan olet kuvaan kasannut, mutta ne olivatkin kulutettujen lankojen vyötteitä :)

Oranssi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta sinulle, Outi.

Kauniin korun olet saanut.

Hyviä neulomuksia tulevaisuuteenkin.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Mukavaa vuoden alkua ja jatkoa sinulle!