sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sukattaa

Jälleen yksi sairaslomaviikko takana. Tämä viikko onkin ollut täynnä toimintaa ja tohinaa, on pitänyt hoitaa asiaa jos toistakin. Tänä iltana jään sitten yksikseni itkemään, kun Ukkokulta suuntaa tiensä työmaalleen, kolmen kuukauden loman jälkeen. Miten minä osaan taas olla yksin kotona? Ensi viikolla Pappa näkee taas muruset ja jotain viemistä täytyy tietty olla. Mummo pakkasi kassiin läjän sukkia, eipä murusten varpaat palele.

Isosisko ja Pikkuveli sukat, koko 4 v ja 1 v
Lanka Novita Nalle Taika, väri 878, yht. 69 g
Puikot 3,5 mm

Siskos-sukat, koko 4 v
Lanka Lidlin Anika sukkalankaa, samasta paketista, yht. 53 g
Puikot 2,75 mm

Tämä Lidlin lanka oli muuten kurjaa neuloa. Pyöreillä puikoilla en saanut siistiä jälkeä ollenkaan, vähän se tasoittui kun otin käteen cubicsit....

Isoveli-sukat, koko 3 v
Lanka Regia Jacquard color, väri 44142, 24 g
Puikot 2,75 mm
 
Tönkkö-sukat, koko 1-2 v
Lanka Novita Veera, väri 800
Puikot 3 mm
 
Tuo Veera oli ihan liian paksua lankaa näin pieniin sukkiin, mutta kun olin aloittanut, niin tein sisulla loppuun asti. Onneksi eivät olleet tuon isommat =).
 
Eilen Ukkokulta etsi jotain yläkaapeista ja rupesi huutelmaan minua, olinko tietoinen siellä olevista tavaroista.... no en. Oli ihan yllätys löytää sieltä yli kilo Novitan Hippy-lankaa vuodelta kivi ja kirves... Ehkä niistä piti tulla itselle neuletakki, mutta nyt kerä ja kaksi on jo upotettuna "pusero-mekkoon", siis tunikaan, joka tulee vanhimmalle Mussukalle. Lankaa riittää kyllä vaikka koko pesueen vaatettamiseen ;).

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Kivoja sukkia!