sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pikkuhommia

Aika kuluu kuin iltamissa, yhtä äkkiä on taas kuukausi kulunut. Mutta ei valiteta, eikä selitetä. Alla taas pläjäys liikkeelle ja muualle tehdyistä töistä.
Äidille neulottu kevätmyssy Teeteen Gaala langasta. Tästä tuli aika hauska.
Katian Syros langasta tehty salomonin solmu huivi. Aivan ihana asustelanka, langan pinta kiiltää hienosti ja on riittoisaa.
Teeteen Gaala langasta toinen piponen, nyt asiakkaalle tilaustyönä. Kimallusta, kimallusta =)

Teeteen Elegant langasta kämmekkään Teeteen verkkolehden ohjeella (tosin jätin ruutujen sisältä ylimääräiset pois....) Jos teette näitä kämmekkäitä, niin lisätkää silmukoita peukaloon. Minä tein ihan ohjeen mukaan ja peukuista tuli melko naftit...Ihana lanka, villaa ja silkkiä. Ohutta, mutta mukavan pehmeää.
Teeteen Helmi lankaa vauvan sukiksi. Helmestä tukku maksaa joka kerästä 10 c uuden Lastensairaalan keräykseen. Tätä lankaa ostamalla teet siis samalla hyväntekeväisyystyötä.
Opalin punaisesta, 8 säikeisestä sukat. Pingoittelin nämä vähän liian isolla muotilla, joten menee uuteen kasteluun... Opalin sukkalankahan on ihan parasta.
Sama lanka, sama sukkamalli, nyt ihan ilman pingoittamista.

Jotain on varmaan tullut vielä tehtyä näiden lisäksi, mutta osa matkaa heti eteenpäin, ilman että niitä ehtii dokumentoida...

Joka tapauksessa koko ajan puikot suihkii ja välillä virkkuukoukkukin. Tässä nykyisessä työpaikassa on siitä mukavaa, että työaikanakin saa neuloa =).

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Kauniita neuleita!