tiistai 30. syyskuuta 2008

Kuvitelkaas....

Kaksi vanhaa, vanhaa varista (naaras ja uros), istuu... ei tällä kertaa aidalla, vaan punaisella sohvalla.. Toisella on edessään tämä: Sukkalankaa, keskeneräisiä sukkia (kokoa 1 v; saisiko sen jalkaterän pituuden jossain vaiheessa, kiitos =), keskeneräinen taikajakku (se yksi kerä tarvitaan varmaan vielä) ja surffailu blogistaniassa.

Ja toisella kaverinaan tämä:
Hillintöntä pelailua, kun ei mene läpi, niin ei mene läpi. Taso on jo super hard. Mutta kun on sitkeä, niin sitten on =)
Molemmat omassa sohvannurkassaan, omissa jutuissaan..... Sentään jossain välissä vähän jutellaan keskenämme. Heh. Elämä on.

6 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Piti käydä kattomassa, mitä emännys tänne kirjoitteli!
Oli asken semmonen ilotulitus kameran kanssa tuossa vierellä!
Tollasta se on iltaelämä meillä, onkos tuttua muille?

Lapsukainen kirjoitti...

Jep. Tosin täällä se menee niin, että mulla on toi peli (Jewel Quest, tosin jo seuraava versio pelistä, odottakaahan, kun saadaan se sinne saakka...) edessä ja mun miehellä (siis vävyllänne) on jotkin nettisivut taikka oma peli edessään... Hih ;). Ja kaiken tämän edessä makoilee pyykkikorissa Albert kisu =).

Mari kirjoitti...

Tuttu juttu. Meillä tällä hetkellä emäntä istuu oman tietokoneensa ääressä, surffaa netissä ja kutoo. Isäntä istuu puolentoista metrin päässä oman koneensa edessä ja askartelee hama-helmillä, katsoo askarteluunsa mallia koneelta. :) Ollaan sentään päästy jo pois siltä asteelta, että lähetellään toisillemme sähköpostia vierekkäisiltä koneilta. ;)

Tuo peli näyttää samalta, mitä meidän 4 v pelaa... ;)

käly kirjoitti...

hei kälyseni, taikajakku näyttää ihanalta.. ja sitten luvattu ja unohdettu mitta; 1v:n jalka on 10cm pitkä (tai lyhyt. Terkut ukollesi, olen läpäissyt tuon pelin. (perhe pisti sen nyt tauolle.) =)

sartsa kirjoitti...

Meillä varikset on kaikenlisäksi eri huoneissa.
Tosin lapset keikkuu vaihtelevilla paikoilla.

Kirsi kirjoitti...

Yritän ajatella kyllä kassan kautta vientejä, mutta tämä flunssa taitaa painaa aivoja ja ajatus ei oikein juokse. Kiva että pääset seuraavaan tapaamiseen mukaan.