torstai 11. syyskuuta 2008

Ristikoilla

Olipa eilinen huivikurssi "mukava". Kun keski-ikä on kuudestakymmenestä kuolemaan (ei, en ole ikärasisti, kunnioitan vanhoja ihmisiä ja heidän elämänkokemustaan) niin uudet ennennäkemättömät huivi-ideat voivat olla myös vanhoja. Ja kun joukossa on keski-ikäinen blogeja ja internettiä seuraava neuloja, niin voih.. Salomoninsolmut (joo kiitos, ei tarvitse näköyhteyttä, olen tehnyt tuolla tekniikalla aika monta huivia), haarukkapitsi (en ole kokeillut, mutta tuttua on, eikä minun juttuni), rosekukka-tekniikka (niin, olen muuten kokeillut tätäkin ja taas paloista, ei kiitos) ja.... ja.... ja.... Alkoi tuntua siltä, että olin väärässä paikassa väärään aikaan.

Oikein kun pengottiin, niin löytyi yksi minulle uusi tekniikka. Tai sekään ei ole mikään uusi, onhan tässä neulottu, palmikoitakin. Mutta kun sekaan tungetaan sopivasti langankiertoja, niin pinnasta voi syntyä jotain ennen kokeilematonta. (Jossain on tietenkin ollut tämäkin malli jo esillä, en vain ole sattunut sinne ;)) Sainhan minä hiplata niitä Taito-shopin lankoja ihan urakalla! Piti oikein pinnistellä, että ostin vain tuohon huiviin sopivat langat.

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kauniin väristä lankaa olet ostanut :)

MarjutJ kirjoitti...

Mielenkiintoista pintaa huivissa; piti ihan suurentaa kuvaa, että näki kunnolla :D

Minna kirjoitti...

Minusta tuntuu ihan siltä, että nuo Taito-shopin kurssit ovat jo niin last season - ja olleet jo pitkään. Tietysti kohderyhmä huomoiden varmaan ihan ok kurssi. Siis muut kurssilaiset huomioiden :D Minusta ko. firma on noita roseekukkia, salomoninsolmua ynnä muuta markkinoinut jo niin monta vuotta, että olen jo seonnut vuosien laskuissa. Olisi siellä varmaan aika miettiä jo jotain uuttakin. Mutta kiva, että edes jotain sait kurssista irti.

Niin ja vähän vastaavaan törmäsin oman pienen kunnan pienessä (mutta kivassa) lankakaupassa. Myyjä on melko iäkäs (mutta ihan asiantunteva ja mukava). Mutta. Kun kysyin bambupuikkoja hän sanoi, että ei pidä niitä myynnissä kun ei niitä ole vielä kukaan kysellyt! Siis mitä! Taitaa olla sen kaupan asiakaskunta myös sitä kuudenkympin ja kuoleman väliltä. Mutta kiva kauppa silti ja menen sinne taas ensi viikolla - kyllä siellä kivoja lankoja on :O)

sartsa kirjoitti...

Näyttää aika erikoiselta neulepinnalta. Varmaan hyvännäkönen valmiina.