maanantai 15. syyskuuta 2008

Voih ja aih, huokaus

Lapsukainen, Vävy ja Kattinen lähtivät tänään kotiin. Nyyh. On jo niin ikävä heitä kaikkia =( Tulkaa takaisin, heti! Tai nauttikaa sittenkin loppu loma ihan kotonanne, ei meitä vanhuksia tarvitse niiiiin kauan sietää..... Iso hali kuitenkin, oli ihana, että kävitte täällä!


Kirsi ja Pelagia (toivon, että minä olin se listalla ollut...) antoivat minulle tunnustusta. Kiitos ja kumarrus! Itse luen niin monta kivaa blogia, etten pysty erittelemään muutamaa, tämä on teille kaikille, jotka täällä pistäydytte. Kiitos, että olette olemassa. Saan teiltä paljon ideoita ja uusia ajatuksia. Ja on niin kivaa lukea teidän arkista elämäännekin. Tämä virtuaalinen ompeluseura on mahtava juttu!

Ai mitä neulomisesta? Lapsukaisen Ristikko-huivi on valmis, viimeistelyä vaille ja parit sukat vaiheessaan. Kyllä täällä jossain vaiheessa taas uutta esiteltävää on =)

3 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Tervetuloa moikkaamaan meitä tänne suuntaan ;). Tulemme taas käymään koko pesueen voimin, vietämme vain hieman ensin aikaa kotosalla ;). Ihana oli käydä, ikävä molemminpuoleista...

Tupuna kirjoitti...

Lapsukaisia aina jää ikävä :)

Pelagia kirjoitti...

Kyllä se sinä olit listalla... ;-)