tiistai 2. syyskuuta 2008

Köh.Köh.

Nyt olis halvalla saatavana kurkkukipua ja flunssan jäänteitä. Halukkaita? Saisi nämä taudin jämätkin hävitä, olisi niiiin paljon kivempaa tapella täällä töissä asiakkaiden kanssa =) Heh. Eihän näiden kanssa tarvitse tapella, mutta joskus vaan ottaa päähän. Anteeksi asiakkaat, tykkään minä teistä kaikista melkein suurimman osan aikaa.

Eilen ei Pirtin lanka sopinut meikäläisen hipiälle ollenkaan. Johtui varmaan siitä, etten ollut ottanut allergialääkettä useaan päivään. Kutimen ollessa käsissä rupesi silmiä kutittamaan ihan älyttömästi, yskitti ja kurkkua poltteli. Joten piti vaihtaa työt sukantekeleisiin, niiden lanka ainakin oli ärsyttämätöntä. Tänään pitää illalla testata tuo uudelleen. Ja laittaa sen päälle lääkitys kohdalleen ;) Jo sitäkin varten, että ensi viikolla saamme mukavia vieraita. Lapsukaisella ja Vävyllä on kesä(talvi?)loma ja kattinenkin on tulossa kylään. Se saa vain luvan viihtyä alakerrassa, niin yläkerta jää kissavapaaksi vyöhykkeeksi.

Stella ihmetteli viime postauksen kommenteissa, ettei tuo Cloudista tehty työ niin pienikään taida olla. On se, kuvakulmalla on niin helppo hämätä =)

Tästä taisi tulla nyt sellainen ei-mulla-mitään-asiaa-ole-mutta-kun-välillä-on-ihan-kiva-postata-kirjoitus. Viikonlopulla viimeistään uusia töitä. Ehkä.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Täällä on omasta takaa flunssan rippeet. Itse taistelin lasten tietokoneen kanssa. Vaihdoin virusohjelman, jos tämä vaikka nyt toimisi. Oli entinen liian raskas tälle koneelle.

MarjutJ kirjoitti...

Paranemisia; meillä ovat molemmat nuoret samassa flunssavaiheessa.

Stella kirjoitti...

Hyvin sait hämättyä. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää ;)