sunnuntai 31. elokuuta 2008

Viikonlopulla viimeisteltyä

Minulle on näkyjään tullut rutiiniksi viimeistellä viikon työt sunnuntaiaamuna. Onkohan se joutavin hetki? Jotain on tässäkin talossa taas tullut tehtyä, flunssan potemisen lisäksi.

Ensin pidin korkeanpaikan leirin sukkasatoon. Minut löytää Hillokellarin puolelta. (höh. Blogger näkyjään halusi väkisin kääntää kuvan väärin päin, pahoittelen, voimistelkaa niskojenne kanssa)

Lasten sukat x 2, koko 35-36 ja n. 2 vuotiaan

Lanka kirjavat Onlinen supersocke luultavasti, vyöte kadonnut, punaiset 7veljestä polkkaa, yht. 83 g

Puikot Onlineen 2,5 mm ja Polkkaan 4 mm sukkikset

Eilen illalla jossain hämärän hetkillä sain tämän pois puikoilta. Ohjehan löytyy uusimmasta Novitan lehdestä. Tulipa tuo tehtyä, en vaan oikein ole vielä sinut sen kanssa. Se näyttää rutjakkeelle. Totuttelen pitämään ensin kotona, katsotaan pääseekö rutjake työmaalle asti, ajattelin tätä nimittäin työkäyttöön. Hihansuut pitävät huivin paikoillaan, lämmittää mukavasti hartioita ja selkää..... Novitan ohjeella huiviliivi, koko M-L, mutta mitat eivät satu kumpaankaan ;(

Lanka Novitan Rose Mohair, väri 37068 (poistettu väri), 225 g

Puikot 5 mm Addin pitkät pyöröt

Lopuksi vilautus Novitan Cloud langan pinnasta. Ihanan pehmeää, kiiltävää, selkeää.... Mukava lanka neuloa, ei halkeile ja juoksee puikoilla nopsaan. Tästä voisi tehdä muutakin.

Päivällä tuhosin omenoita piirakkaan, tulipa kerrankin jotain lämpimäistä sunnuntain päiväkahville. Nyt olisi tarkoitus pyöritellä yksi vyyhti Pirtin villaa ja aloitella sitä huivia, joka on ihan-pakko-tehdä. Niin ja sukkaneulomuksia pitäisi kanssa aloitella....

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania neuleita! :)

Minna kirjoitti...

Tosiaan se kello on vedettävä. Ei kyllä käy kun on seinällä, mutta pöydällä vaakatasossa käy kyllä :D Pitäisi kai koneisto puhdistaa. Saatiin yllättävä perintö, kun miehen tädin mies kuoli. Ei mikään kummoinen, mutta jotain tavaraa sieltä kotiutui meille, kuten tuo kello ja säkillinen pyyhkeitä vaippatarpeiksi. Niin ja kaasugrilli. Se tulikin tarpeeseen sillä oltiin jo sellaista käyty kaupoissa katselemassa.

Minäkin innostuin tuosta sukkasadosta. Saa nähdä miten käy, mutta enköhän nyt muutamat sukat saa valmiiksi. Ainakin ihan pientä kokoa.

MarjutJ kirjoitti...

Rutjake näyttää kuvassa ihan hyvältä:)

Stella kirjoitti...

Kiitos, niskajumppa olikin tarpeeseen - suloisia pikkusukkia ;)
Hyvältä näyttää tuo huiviliivi ja on varmasti ihanan lämminkin. Mukavalta näyttää tuo Cloudikin, vaan ei näytä ihan pikkujutulta :o)