lauantai 2. elokuuta 2008

Nyt jaksan jo paremmin

Nukuin nimittäin tänä aamuna puoli kymmeneen =) Joo, olen kyllä kuullut, että aikainen lintu madon nappaa, mutta en tykkää oikein madoista ;) Ja toisekseen, se meni melkein puoleen yöhön kun Miehen kanssa innostuttiin pelaamaan JewelQuestia (heh, käly, milläs tasolla sitä ollaan??). Kamala peli, siihen jää koukkuun.... selitin kuin alkoholisti, että otan tämän yhden vielä sitten lopetan..... ja vielä yhden..... ja ehkä vielä yhden.....

Aamulla sitten tormistauduin ja päättelin & kuvasin rumasukat. Yöks tuo väri. Jostain syystä ei vaan minulle nappaa, joku voi tykätäkin. Siksipä sukat löytyvät lahjavakasta.

2 x perussukka, koot 34-36 & 35-37
Lanka Nalle Four Season, syksy, yht. 101 g
Puikot 3,5 mm Knitpics

Toisesta parista tuli tavistakin taviksemmat, toiseen tein varren kahden silmukan palmikkoa ja tiimalasikantapään. Siitä tuli ihan ok, ei reikiä, mutta jotenkin tuntuu, että se on liian matala. Lanka oli muuten ihan kivaa neulottavaa, mutta tuo väri alkoi jo ärsyttämään.

Kaupassa kun kävin, niin sieltä oli pelastettava parempaan talteen näitä uutuuksia. Vihreän jätin jostain syystä vielä kauppaan. Aika hintavaa, melkein seitsemän euroa kerä. Olisinkohan markka-aikana maksanut langasta 35 mk/kerä? Tuskin, ainakaan Novitasta.
Polkkaa, kolmea väriä. Kiva, näistä tulee sukkia nopeasti nelosen puikoilla. Mutta sitä ennen pitäisi kai perehtyä seuraavaan kasaan. RoseMohairia, molemmat Novitan uudesta lehdestä.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Sinulle jotain blogissani

Lapsukainen kirjoitti...

Jewel Quest on koukuttanuy täälläkin päin... ;).

Hepsi kirjoitti...

Juu minä tykkään. Sukista siis! =)