torstai 21. elokuuta 2008

Mättää, mättää....

Ensiksikin kiitos kaikille onnitteluista. Niin se aika vaan kuluu, vaikka tuntuu siltä, että tuo päivä oli vasta eilen. Mutta onhan kaasonikin (=Lapsukainen) mennyt itsekin sen jälkeen naimisiin ja monta pienokaista on syntynyt sukuun. Ja suurin osa niistä on jo koulussa! Ne taitaa nuo lapset vain vanheta, en minä =)

Tällä viikolla on vähän mätkitty päähän tuon mukavan tiistain jälkeen. Keskiviikkoaamuna menin lääkärille vähän rukkailemaan lääkkeitä, kun tuon fibron kivut vain jatkuvat (ja jopa kovenevat jos mahdollista) ja kun söin lääkkeitä, niin olisin vain nukkunut. Lääkäri laittoi minut vähän huilaamaan ja vaihtoi tietenkin lääkkeet. Katsotaan nyt ensi viikon aikana miten olo alkaa kohentua, vai alkaako. Toivottavasti.

Äsken syödessä lähti puolestaan puolet takahampaasta! Kääk. Onneksi sain hammaslääkäriajan heti aamulle (onnekas minä, joku oli peruuttanut aikansa), ei tarvitse kärvistellä ensi viikkoon. Nyt kieli eksyy koko ajan tuonne koloon. Hyvä, ettei hammasta kuitenkaan vihlo.

Nyt tänä iltana on rakennettava vielä yksi läskirotta, sillä värikäs edellisistä on jo muuttanut uuteen kotiin. 6v-ystävämme vei sen mennessään..... Kolme rottaa kateille lupasin ja kolme niitä huomenna vien perillekin!

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Tuttua hampaan lohkeaminen,,,,silloin kyllä sapettaa ja eikä millään meinaa osata purra toisella puolella :(
Onnea huomiseen hampilekuriin :)

Kirsi kirjoitti...

VOI EI!Toivottavasti lepo ja lääkkeet auttaa. Tuo hammaslääkäri onkin jo toinen juttu. Jaksuja!!!

Tiinuli kirjoitti...

Toivon minäkin, että lääkkeet ja lepo auttavat. hammaslääkäriin,, jaiks! Koitahan jaksella!

möhönasu kirjoitti...

Onneksi sait hammaslääkäriajan nopeasti! Minulla on tänä vuonna lohjennut kolme hammasta...vanhoja amalgaamipaikkoja lähtee ja samalla lähtee aina neljännes hampaasta...kurjaa :(

Mari kirjoitti...

Jaksamisia!