perjantai 15. elokuuta 2008

Tempauksissa mukana

Nyt on ilmoitettu halukkuus Sukkasatoon sekä Patalappu talkoisiin. Mistä blogista saisi vuorokauteen muutaman tunnin lisää??? No, ei oteta stressiä; sukkia syntyy aina ja kai sitä muutaman patalapunkin ehtii jossain välissä tehdä.

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Tsemppiä, aikaa on aika mahdoton antaa, mutta jos olisi mahdollista niin mikä ettei :)
Mietin, että lähtisinkö myös mukaan. En ole vielä ilmoittautunut,,,mutta..:)

Lapsukainen kirjoitti...

Ensi viikolla ainakin sulla on automatka etelään edessä, eikös sukka tule jo sillä matkalla ??? Tosin täällä voi olla hieman hankalaa neuloa, kun lankakerät voi olla erittäin kiinnostavia...

Outi kirjoitti...

Matkalla voi vielä jotain syntyäkin, mutta teillähän oli niiiiin paljon ohjelmaa, ettei montaakaan silmukkaa jaksa neuloa =) No, vähän erilainen reissu seuraavaksi, pääasia, että 6v.ystävälle tehdään elämysmatka, neulomaan ehditään myöhemminkin...

Helmis kirjoitti...

Hih, sitä samaa lisäaikaa mäkin tilaisin heti, jos voisin!
Sehän tässä kummastuttaa, kun sama ajanvähyys on ongelmana niin lomilla kuin arkenakin. Tai kai sitä ihminen vaan haalii aina tekemistä varastoon niin paljon, ettei ikinä mitään ylimääräistä vapaata ole. Jos muuten oliskin joutilaana, niin kudin ainakin on kädessä :) ja toinen mokoma jonossa odottamassa!

Minna kirjoitti...

Hei tuletko mulle sitten kertomaan heti, jos löytyy se blogi ja tempaus, missä saa noita lisätunteja vuorokauteen :D Sukkasato kiinnostaisi muakin, mutta en ole vielä päättänyt osallistunko. Tällä neulomistahdilla ei mun tulos mitään satoa ole, mutta saisi silloin kai edes parit sukat pukinkonttiin tehtyä. Mietinnässä.