lauantai 27. syyskuuta 2008

Maakuntamatkailua

Tänään on vietetty aikaa matkaillen iloisessa Itä-Suomessamme. Menimme aamupäivällä Joensuuhun, jossa vietettiin vähän aikaa shoppaillen. Sieltä jatkoimme matkaa lähelle Rääkkylää, jossa kävimme katsastamassa Miehen kummipojan (ja perheen) uuden kodin. Siitä kodista löytyi herakasti naurava yksivuotias =) Ihana tytön tyllerö! Ja pakkohan matkalta on saada matkamuistoja =) Taitokorttelissa kiertelimme, mutta sieltä ei löytynyt mitään. Sorry vaan joensuulaiset, mutta meidänkin TaitoShop on monipuolisempi! Onneksi heti vierestä löytyi Joen Lanka ja minun haukansilmäni huomasivat sen heti ;) Nallekerä on Prismasta (miten Prismojen hinnoittelussa voi olla niin paljon eroa??), muut löytyivät Joen Langan alelaareista.

Matkalla neuloin Kälyn boleroa. Nyt neulottu osa on valmis, huomenna aloitetaan reunavirkkaus. Taisit muuten ostaa turhaan ne seuraavat kolme kerää, Käly. Näyttää nimittäin siltä, että kolme kerää taitaisi riittää.... katsotaan kuitenkin miten paljon virkattu reuna syö lankaa.

Seuraavaksi käyn Lapsukaisen lapasten kimppuun. Yksi pari on jo valmiina, pari seuraavaa tekeillä. Viikko aikaa, ennen kuin Mies lähtee töihin ja ottaa paketin mukaan etelä-Suomeen...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaako tuo kommentti tuosta Prismojen hinnoittelueroista sitä, että Joensuussa on kalliimpaa?
Olisi hauska tietää näin joensuulaisena, joka mussuttaa aina että kun on niin kallista ja ei missään tarjouksia, että onko siinä mahdollisesti jotain perääkin. :)